Skip to main content

Dalhalla med Rhapsody in Rock, 2dgr

Dalhallas största publiksuccé, med flest föreställningar sedan starten 1998, återkommer till arenan sommaren 2023 med The Golden Age Concert.  Robert Wells & Rhapsody In Rock presenterar en fullspäckad konsert med en över 30 man stark ensemble. En kväll fylld av det bästa från alla åren med gästartister & fyrverkerier. 
Golden Age Concert innefattar all favoritmusik som Robert och musikanterna bjudit publiken på genom åren med både nya och gamla ansikten på scenen.  En gränslös tidsresa genom musikens olika genrer med 100% garanterad spelglädje och Old Time Entertainment.

 “Varmt välkomna! Jag och ensemblen ser oerhört mycket fram emot att få ge er en helkväll ifrån Dalhallascenen” -Robert Wells

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Till Falun & Dalhalla

    Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör endast ett stopp för lunch/fika på egen hand i Örebro på Restaurang Svampen, finns fler alternativ i närheten. Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell First Hotel Grand där vi skall bo i natt. Vi checkar in på våra rum och kopplar av en stund innan vi äter en gemensam middag på hotellet. Vi åker därefter mot Dalhalla och Rhapsody in Rock. Åter mot hotellet under sen kväll/natt..

  • Dag 2: Tällberg & hemresa

    På förmiddagen lämnar vi Falun/Mora och åker mot Tällberg för förmiddagsfika. Vi njuter av vackra vyer och kanske en god våffla innan vi åker hemåt igen. Vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand).

Karta

Kontakta oss