Skip to main content

Tallinnkryssning med Tallink/Silja, 3 dgr

Följ med oss på en weekend till den historiska Hansastaden Tallinn, Estlands huvudstad! 

I Tallinn lägger fartyget till nästan mitt i centrum och Tallinns historiska stadskärna. Promenera och upptäck staden till fots eller boka en stadsrundtur som tar er runt i stadens centrum, alternativt hop-on hop-off bussen för en bekväm sightseeingtur med buss. I gamla stan får man en härlig medeltidskänsla, det finns många charmiga små gränder att upptäcka, historiska platser och kulturella byggnader att besöka. Du hittar även trevliga restauranger och caféer att koppla av på samt möjligheter till shopping! 

Vi åker med Silja Lines fina fartyg Baltic Queen. Här finns underhållning för både stora och små, flera restauranger, barer och butiker. På kvällarna ombord finns möjlighet att koppla av och njuta av god mat, dryck, shower och uppträdanden innan ni sover gott i era hytter. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Stockholm

  Vi startar vid Torp i Uddevalla och åker mot Stockholm. Vi gör stopp längs vägen för fika/lunch på egen hand. Vi beräknar att vara i Stockholm och framme Värtahamnen för incheckning vid 16-tiden. Båten avgår kl.17:30 från Stockholm.

 • Dag 2: Tallinn

  Vi anländer till Tallinn kl.10:45. Efter frukost ombord kan ni njuta av en heldag i Tallinn på egen hand. Eller varför inte köpa till en stadsrundtur!

  På sen eftermiddag kliver ni ombord på Baltic Queen som ska ta er tillbaka till Stockholm igen. Fartyget lämnar igen kl.18:00.

 • Dag 3: Mot hemorten

  Vi äter frukost ombord och anländer till Stockholm kl.10:30. Nu är det dags att lämna Stockholm för denna gång och hoppa på bussen för hemgång. Vi gör även ett stopp för fika/lunch på egen hand.
  På kvällskvisten är vi åter på hemorten igen.

 • Övrig information:

  KOM IHÅG att ta med giltig legitimation- PASS eller internationellt ID-kort utfärdat hos Polisen. (körkort är ej giltig legitimation)

  INFORMATIONSDISKEN- Det finns förvaringsfack för värdesaker för den som vill, mot kostnad. Rederiet ansvarar inte för värdeföremål eller pengar som förvaras i hytten.

  KONTANTER OCH BETALKORT- Ombord på fartyget går det endast att betala i EUR. Vissa av butikerna tar kontanter, men bara EUR.

  FÖR BARNEN- På fartyget hittar vi många aktiviteter för barnen, däribland pysselhörna, bollhav och glassbuffé. Missa inte barnens eget kryssningsprogram som finns ombord, i appen och i nöjeskalendern. Den lurviga gråsälen Harry som du kan träffa på lite varstans på fartyget är barnens bästa vän och har varit Tallink Silja Lines maskot sedan 70-talet.

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Torp Köpcentrum, Plantagen 07:00
Uddevalla Bohusläns museum 07:10
Vänersborg Vänersborgs Järnvägsstation 07:40
Trollhättan Trollhättan Resecentrum 07:50
Grästorp Grästorp Rasta (Tre Älgar) 08:10
Lidköping Lidköping Rastplats Lidan 08:40
Götene Götene Rasta 09:15
Stockholm Tallink Silja Värtahamnen 16:00

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 3dgr Inhägnad parkering på Torp - Bakom Plantagen.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.

  Pris: 150:-
 • Buffé ditresa inkl. dryck Tallinn
  Pris: 465:-
 • Buffé hemresa inkl. dryck Tallinn
  Pris: 465:-

Rumsval och övrigt

 • BDR - Insides 2-bäddshytt med golvbädd 0:-
 • ADR - Utsides 2-bäddshytt med golvbädd 160:-
 • BER - Insides Enkelhytt 600:-
 • AER - Utsised enkelhytt 760:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/10Se informationTallinnweekend med Tallink Silja, 3 dgr Mer än 81 690:-BokaMer information
Resekalender
26/6Nordkap 5 dgrfrån 14 995:-
9/7Siljan Runt 3 dgr från 4 995:-
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla