Skip to main content

Upplev våren med en Flodkryssning i Holland

Följ med oss och upplev Holland från flodkanten!
Vi reser med flyg till Amsterdam och påbörjar kryssningen i Antwerpen. Under 5 dagar reser vi runt på floder och kanaler och upplever Holland bekvämt från vår kryssningsbåt. Gott om tid finns att spendera i städerna vi besöker och i Amsterdam gör vi även ett gemensamt besök i färsgsprakande blomsterparken Keukenhof. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1. 29/4: Mot Amsterdam

  Vi reser med transferbuss från Uddevalla på morgonen eller möts upp på Landvetter på förmiddagen. Vårt direktflyg från Landvetter till Amsterdam avgår vid lunchtid och vi når på eftermiddagen Amsterdam. Efter att vi fått våra väskor möter en transferbuss upp oss för att ta oss vidare till vår kryssningsbåt i Antwerpen.
  På kvällen kliver vi ombord och får våra hytter. När vi installerat oss får vi en introduktion av personalen och serveras en välkomstdrink innan kvällens middag.

 • Dag 2. 30/4: Antwerpen och Rotterdam

  Vi vaknar i Antwerpen och har några timmar att tillbringa i staden innan fartyget lämnar hamn. Följ med er reseledare på en promenad (ej guidad rundtur) eller upptäck Antwerpen på egen hand.
  Vi kryssar på dagen stillsamt vidare för att på kvällskvisten nå fram till Rotterdam. På kvällen är det galamiddag ombord, en av höjdpunkterna under kryssningen.

 • Dag 3. 1/5: Rotterdam till Amsterdam

  Idag når vi fram till utkanten av Amsterdam och gör en utflykt till den färgsprakande blomsterparken Keukenhof. Keukenhof är känd för sina otroliga blomsterarrangemang och varje år planteras här över 8 miljoner tulpanlökar. Vi reser med buss till parken och har gott om tid att botanisera i blomsterprakten. På eftermiddagen vänder bussen tillbaka till kryssningsfartyget där vi äter middag och tillbringar kvällen ombord.

 • Dag 4. 2/5: Upplev Amsterdam

  Vi vaknar i Amsterdam och har dagen för oss att spendera på egen hand i denna pulserande, vackra storstad. Följ med reseledaren på en promenad i staden (ej guidad rundtur), vi besöker blomstermarknaden och går utmed de berömda kanalerna. Varför inte passa på att åka på utflykt med någon av kanalbåtarna i staden. Vi hjälper er att boka biljetter.
  Kvällen tillbringas på egen hand i Amsterdam eller ombord på kryssningsbåten då den ligger kvar i hamn under natten.

 • Dag 5. 3/5: Hemresa

  Efter frukost checkar vi ut från vår kryssningsbåt och vår transferbuss väntar på oss för att ta oss till flygplatsen.
  Vi reser med direktflyg från Amsterdam till Göteborg och når vår hemort under eftermiddagen.

 • Flygtider: KLM

  Utresa 29/4 GOT - AMS 12:05 - 13:35
  Hemresa 3/5 AMS - GOT 12:15 - 13:40

 • Transfer till Landvetter t/r: Tillägg

  Torp - 800 kr
  Ljungskile - 800 kr
  Stenungsund - 800 kr
  Kungälv - 800 kr

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Köpcentrum - Uddevalla Bakom Plantagen - vid vår parkering. 08:00
Ljungskile Busstationen 08:15
Stenungssund, Spekeröd Cirkel K, vid E6:an 08:30
Kungälv Eriksdal, hållplats D 08:50
Landvetter Vid inchecknings diskarna 10:00

Karta

Hotell

Flodkryssning Amsterdam
Vi reser med Croisi Europa och bor i utsideshytter, alla med sängar på golvet, stora fönster, AC dusch/toalett och fåtöljer i varje hytt. * Dubbelrum - Hytt med fönster på huvuddäck * Dubbelrum utside...
Kontakta oss