Skip to main content

New York & Karibienkryssning, 17dgr

Följ med på en fantastisk resa där vi kombinerar storstadspulsen i New York i några dagar innan vi kliver på Royal Caribbeans spektakulära fartyg Odyssey of the Seas. Vi bor centralt på The Aliz Times Square i New York i tre nätter innan vi kryssar från Cape Liberty och får en magisk utsegling från New York.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot New York

  Vi flyger bekvämt med KLM till New York med byte i Köpenhamn. Väl framme i New New York checkar vi in på The Aliz Times Square som ligger centralt beläget. Hotellet ligger bara ett kvarter från Times Square så vi har gångavstånd till det mesta.

 • Dag 2-3: Upptäck New York

  Frukost på hotellet. Efter frukost tar reseledaren med er på utflykter i New York. Vi besöker Central Park, Ground Zero och för de som önskar besöker vi även Frihetsgudinnan & Ellis Island samt åker upp i Empire State Building eller Rockfeller Center för en hänförande utsikt över staden. Alla utflykter är kostnadsfria men eventuella entréer & transporter betalas av var och en till självkostnadspris.

 • Dag 4: Mot fartyget

  Efter frukosten åker vi mot hamnen Cape Liberty för att kliva på vårt fartyg Odyssey of the Seas och checkar in för vår kryssning. Under kryssningen får vi ett par dagar till havs innan vi når Karibien och
  härlig värme. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av städerna vi besöker. Reseledaren ordnar även egna enklare utflykter till självkostnadspris som man kan följa med på om man önskar. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag (betalas ombord) kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. På kvällarna visas shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna.

 • Kryssningsrutt: Odyssey of the Seas

  27/1 Cape Liberty
  28/1 Till Havs
  29/1 Till havs
  30/1 San Juan, Puerto Rico
  31/1 Charlotte Amalie, St Thomas
  1/2 St Johns Antigua
  2/2 Bridgetown, Barbados
  3/2 Castries, St Lucia
  4/2 Philipsburg, St Maarten
  5/2 Till Havs
  6/2 Till havs
  7/2 Till Havs
  8/2 Cape Liberty

 • Dag 16: Åter New York & Shopping

  Efter frukost kliver vi av fartyget och åker till Jersey Gardens som är ett stort shoppingmall med över 200 butiker. Vi tillbringar dagen här, antingen för prisvärd shopping eller så kan man koppla av på någon av de många caféer och restauranger som finns här. Under eftermiddagen åker vi mot flygplatsen för att börja vår resa hemåt.

 • Dag 17: Åter tillbaka i Sverige

  Efter en smidig nattflygning hem och endast en mellanlandning i Amsterdam når vi snart Göteborg & Landvetter under morgonen. Vi skiljs åt och har med oss en fantastisk resa i bagaget. För er som köpt transfer mot Uddevalla möter bussen oss för vidare transport dit.

 • Flygtider: KLM

  24/1 GOT-AMS 06.00-07.35
  24/1 AMS-NYC 11.45-14.35

  8/2 NYC-AMS 17.50-06.50
  9/2 AMS-GOT 08.05-09.35

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla, Torp Köpcentrum Bakom Plantagen - vid vår parkering 03:00
Ljungskile Ljungskile Busstation 03:15
Spekeröd Circle K, vid tappen 03:30
Landvetter Incheckningsdisk Landvetter 04:00

Karta

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • DRI - Dubbelrum/Insideshytt (ej fönster) 0:-
 • DRU - Dubbelrum/Utsideshytt med fönster 800:-
 • DRB - Dubbelrum/Balkonghytt 5 450:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/1Se informationNew York & Karibienkryssning, 17dgrMer än 835 000:-BokaMer information

Hotell

Aliz Hotel Times Square
Aliz Hotel ligger i hjärtat av midtown Manhattan, ett chict boutiqe hotell med moderna rum och häftig panorama bar. Hotellet ligger med bra närhet till många sevärdheter så som Madison Square Garden,...
Resekalender
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
19/8Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
23/8Kielkryssning Fredag, 3 dgr från 1 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla