Skip to main content

Julresa till Karlstad - Gustaf Fröding

Julen en är en stämningsfull högtid med god mat, traditioner och en långhelg att umgås. Slipp julstressen och koppla av med en stämningsfull julresa till Karlstad och Best Western Gustav Fröding.  Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland, vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Här kopplar ni av och njuter av god mat, lugn och ro och stämningsfulla jultraditioner.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1. : Dan före dan - Avresa mot Karlstad

  Ni reser med buss från Uddevalla vid lunchtid och ni beger er upp mot de värmländska skogarna och Best Western Gustaf Fröding. Ni anländer på eftermiddagen och välkomnas med rykande varm glögg och lussebulle vid ankomst. Eftermiddagen är fri att tillbringa på egen hand, varför inte börja julhelgen med ett julbad i hotellets SPA-avdelning? På kvällen äter ni en middagsbuffé i restaurangen och för de som vill finns möjlighet arr tillbringa uppesittarkvällen med en bingolott (Bingolott ingår ej).

 • Dag 2. : Julafton

  Börja dagen med en rogivande frukost, sen är dagen fri att tillbringa på egen hand. Ta en promenad och koppla av i den vackra naturen som omger hotellet eller kom i julstämning med en avkopplande stund i inomhuspoolen. Mitt på dagen serveras tomtegröt och skinksmörgås i hotellets restaurang och eftermiddagen fortsätter sedan i eget tempo, koppla av framför en varm brasa eller slumra till framför Kalle Anka. På kvällen avnjuter ni ett klassiskt julbord i restaurangen och därefter blir det mys runt granen för de som önskar.

 • Dag 3.: Juldagen

  Vakna upp och känn lugnet. Ni har en hel dag av avkoppling framför er. Avnjut frukost och lunch i hotellets restaurang. Under kvällen serveras 3-rätters middag och musik spelas av en jultrubadur.

 • Dag 4.: Annandag jul & hemresa

  Efter frukost är det dags att lämna in nyckeln och checka ut. Bussen hämtar upp er utanför hotellet och ni börjar er resa mot hemorten igen. På tidig eftermiddag når ni åter hemorten.

Karta

Kontakta oss