Skip to main content

Julresa till Karlstad - Gustaf Fröding 4 dgr

Julen är en stämningsfull högtid med god mat, traditioner och en långhelg att umgås, men visst hade det varit skönt att slippa all stress & stök, och istället bara få koppla av? 
Inget stök och ingen stress är precis det vi erbjuder på vår stämningsfulla julresa till Karlstad. 
Vi bor på familjeägda Best Western Gustav Fröding i tre nätter.  Hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland, på en höjd strax norr om Karlstad citykärna - vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern. Det är lätt att förstå hur Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration härifrån . Från dan före doppare dan till annandag jul kopplar ni av och njuter av god mat, lugn och ro och stämningsfulla jultraditioner.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Dan före dan - Avresa mot Karlstad

  Resan börjar med buss från Uddevalla vid lunchtid, ni reser bekvämt upp mot de värmländska skogarna och Best Western Hotell Gustaf Fröding. På eftermiddagen anländer ni till hotellet och välkomnas med rykande varm glögg och lussebulle. Eftermiddagen är fri att tillbringa på egen hand, varför inte börja julhelgen med ett julbad i hotellets SPA-avdelning?
  På kvällen äter ni en middagsbuffé i restaurangen och för de som vill finns möjlighet att tillbringa uppesittarkvällen med en bingolott (Bingolott ingår ej).

 • Dag 2.: Julafton

  Börja dagen med en rogivande frukost, sen är dagen fri att tillbringa på egen hand. Ta en promenad och koppla av i den vackra naturen som omger hotellet eller kom i julstämning med en avkopplande stund i inomhuspoolen. Mitt på dagen serveras tomtegröt och skinksmörgås.
  Eftermiddagen fortsätter sedan i eget tempo, koppla av framför en varm brasa eller slumra till framför Kalle Anka. På kvällen avnjuter ni ett klassiskt julbord i restaurangen och därefter blir det mys runt granen för de som önskar.

 • Dag 3.: Juldagen

  Vakna upp och känn lugnet. Ni har en hel dag av avkoppling framför er. Avnjut frukost och lunch i hotellets restaurang. Under kvällen serveras 3-rätters middag och musik spelas av en jultrubadur.

 • Dag 4.: Annandag jul & hemresa

  Efter frukost är det dags att lämna in nyckeln och checka ut. Bussen hämtar upp er utanför hotellet och ni börjar er resa mot hemorten igen. På tidig eftermiddag når ni åter Uddevalla efter ett fröjdefullt julfirande i dagarna fyra.

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Torp Köpcentrum, Plantagen 12:00
Uddevalla Bohusläns museum 12:15
Vänersborg Vänersborgs Järnvägsstation 12:45
Trollhättan Trollhättan Resecentrum 13:00

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 4dgr Parkera bilen inhägnat på Torp.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.
  Pris: 200:-

Rumsval och övrigt

 • DR - Dubbelrum 0:-
 • ER - Enkelrum 900:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/12Se informationJulresa till Karlstad - Gustaf Fröding 4 dgrMer än 84 595:-BokaMer information

Hotell

Best Western Gustaf Fröding
Detta familjeägda hotell är Värmlands och Karlstads största hotell- och konferensanläggning. Hotellet rymmer 163 rum och ligger ca 3 kilometer norr om citykärnan, mellan villaområden, älv, sjö, skog o...
Resekalender
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
19/8Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
23/8Kielkryssning Fredag, 3 dgr från 1 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla