Skip to main content

Flodkryssning på Rhen & Mosel 2025

Har du drömt om att kryssa fram mellan sluttande vinfält på floderna Rhen & Mosel, göra stopp i de små vinstäderna och känna tidens vingslag från burg och slott på höjderna. Då har du nu chansen att anmäla intresse för vår Flodkryssning på Rhen & Mosel, hösten 2025.

Vi reser med flyg från Göteborg till Tyskland och påbörjar vår Flodkryssning från Köln. Här stiger vi ombord på M/S Amethys 2 som blir vårt hem de kommande fem nätterna. Under resan hinner vi med att lägga till i städerna  Cochem, Trier, Bernkastel - Kues, Koblenz, och Andernacht. 
I Cochem gör vi ett gemensamt besök på Reichburg och får en guidad rundtur där vi får veta mer om riddarromatik och byggnadens historia. 
I Bernkastel har vi även en gemensam vinprovning av traktens viner hos vinmakare. Dr. Paul-Bergweiler.

Under kryssningen ingår helpension med frukost, lunch och middag varje dag. För de som bokar tidigt inkluderars även ett dryckespaket i priset (all dryck ombord exkl. årgångs whiskey och äkta champagne)

Vi har endast ett begränsat antal hytter och platser omborsd på M/S Amethyst 2, med det tyska rederiet DCS Touristik. Flygtider och exakt pris för resan blir klart under november 2024.

Vid frågor eller intresseanmälan (ej bindadne bokning) ring eller mejla oss på 
Telefon: 0522 - 58 58 30 
E-post: info@columbusresor.se

Fritextsökning
Resekalender
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
19/8Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
23/8Kielkryssning Fredag, 3 dgr från 1 995:-
Kontakta oss