Skip to main content

Abba Voyage i London, 4dgr

Följ med oss till underbara London som erbjuder massor av sevärdheter; Big Ben, Towern, Westminster Abbey och Buckingham Palace & Piccadilly Circus är bara några få exempel. Utnyttja dagarna precis som ni vill, shoppa, gå på museer eller bara strosa runt - ät gott på caféer och barer och insup pulsen i denna fantastiska storstad. Höjdpunkten på resan får vi väl ändå säga blir när vi på torsdag kväll går på ABBA Voyage, denna bejublande show med ABBAtarerna, som hålls i en specialbyggd arena i Queen Elizabeth Olympic Park. Dansa loss till gruppens berömda hits, sjung med och var med på den största & mest magiska ABBA-showen som någonsin skådats!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst London

  Vi flyger från Landvetter direkt till London Heathrow. Vi hämtas upp av buss som kör oss till President Hotel. Hotellet ligger centralt beläget med gångavstånd till det mesta och närhet till tunnelbana. Flera pubar & restauranger finns i närheten av hotellet.

 • Dag 2: ABBA Voyage

  Frukost på hotellet och förmiddagen är sedan fri att tillbringa på egen hand. För de som vill kan man köpa till en stadsrundtur med buss & svensktalande lokalguide för att få se lite mer av staden. På eftermiddagen träffas vi åter för att ladda upp för resans höjdpunkt - konserten ABBA Voyage med de virtuella abbatarerna av Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid på ABBA arena, i Queen Elizabeth Olympic Park. Vi reser med buss till arenaområdet och kliver in i denna otroliga ABBA-värld där vi har platser på läktaren. Vad som händer sen låter vi vara osagt, men vi kan lova en bejublad show, underbar musik och många av oss kommer nog dansa som "Dancing Queen(s). .

 • Dag 3: Ledig dag i London

  Vi äter frukost på hotellet och förmiddagen är fri att tillbringa på egen hand.
  Tips på besöksmål i London: Marknaden i Notting Hill, Harrods fantastiska varuhus, underbart doftande M&M World, promenera i mysiga Hyde Park, förundras över de välgjorda dockorna i Madame Tussauds vaxkabinett, ta en tur med London Eye, ät på någon av de fantastiska restauranger som finns i staden eller gå på någon musikal. Vi hjälper er gärna att boka biljetter till någon musikal eller annan sevärdhet innan avresan! De utflykter som reseledare ordnar under resan ingår i priset men eventuella transporter och entréer tillkommer.

 • Dag 4: Hemresa

  Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell. Vi lämnar väskorna i ett bagagerum medan vi suger ut det sista av denna härliga stad. Efter lunch åker vi mot flygplatsen för att börja resan hemåt igen. Vi flyger direkt med British Airways till Göteborg och landar där på kvällen.

 • Flygtider: British Airways

  2/10 GOT-LON 14.00-15.10
  5/10 LON-GOT 17.20-20.20

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla, Torp Köpcentrum Bakom Plantagen - vid vår parkering 10:15
Stenungssund, Spekeröd Circle K, vd E6:an 11:00
Landvetter Samling vid gaten 12:00

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 4dgr Parkera bilen inhägnat på Torp.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.
  Pris: 200:-
 • Stadsrundtur med Buss - London Stadsrundtur med buss och svensktalande lokalguide.

  600:- vid minst 20 medföljande resenärer

  Pris: 600:-

Rumsval och övrigt

 • DR - Dubbelrum 0:-
 • ER - Enkelrum 2 400:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/10Se informationABBA Voyage i London, 4dgrMer än 811 500:-BokaMer information
Resekalender
24/5Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 1 995:-
3/6Kiel 2 måndag, 3 dgrfrån 1 695:-
7/6Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 1 995:-
10/6Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
14/6Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 2 395:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla