Skip to main content

Medelhavkryssning Östra Medelhavet, 9dgr

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång, vi kryssar från Ravenna i östra Medelhavet.
Vi flyger från Landvetter till Bologna och åker till Ravenna där vi bor i en natt innan kryssningen. Sen är det dags att kliva på vårt klassiska kryssningsfartyg Explorer of the Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Flyg till Italien

  Vi flyger till Bologna från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till Grand Hotel Mattei i Ravenna. Vi har dagen fri för att kunna njuta av Ravenna. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Till kryssningsfartyget

  Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Explorer of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i Bufférestaurangen eller i någon av de specialrestauranger som finns ombord

 • Dag 2-8: Kryssning Explorer of the Seas

  14/9 Ravenna
  15/9 Dubrovnik, Kroatien
  16/9 Till havs
  17/9 Athen, Grekland
  18/9 Mykonos, Grekland
  19/9 Till havs
  20/9 Split, Kroatien
  21/9 Ravenna, Italien

 • Dag 2-8: Ombord

  Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller i kasinot.

 • Dag 9: Mot Bologna & Hemresa

  Fartyget kommer in tidigt till hamnen och vi lämnar efter frukost för att mötas av vår buss. Vi åkr in till Bologna och har en stadsrundtur med lokalguide innan vi har lite tid för lunch. Vi åker därefter mot flygplatsen för incheckning och börja resan hemåt. Vi landar på Landvetter under sen kväll.

 • Flygtider: Lufthansa

  13/9 GOT-FRA 06.05-07.50 FRA--BLQ 08.50-10.10
  21/9 BLQ-FRA 18.30-20.00 FRA-GOT 22.10-23.45

  Incheckat bagage 23kg per person
  Handbagage 8 kg per per person

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla, Torp Köpcentrum Bakom Plantagen - vid vår parkering 03:15
Spekeröd Circle K, vid tappen 04:00
Landvetter Incheckningsdisk Landvetter 05:00

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad parkering Torp 9 dgr
  Pris: 450:-
 • Dryckespaket Deluxe 7n Dryckespaket Deluxe
  Pris: 5 455:-

Rumsval och övrigt

 • DRI - Dubbelrum/Insideshytt (ej fönster) 0:-
 • DRU - Dubbelrum/Utsideshytt med fönster 750:-
 • DRB - Dubbelrum/Balkonghytt 5 950:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/9Se informationMedelhavskryssning Östra Medelhavet, 9dgr419 995:-BokaMer information
Resekalender
24/5Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 1 995:-
3/6Kiel 2 måndag, 3 dgrfrån 1 695:-
7/6Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 1 995:-
10/6Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
14/6Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 2 395:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla