Skip to main content

Barcelona & Kryssning Medelhavet - Påsk 2025, 8dgr

Följ med en härlig resa till Barcelona & en kortare kryssning i västra Medelhavet över påsken! Vi njuter av ett par härliga dagar i Barcelona innan vi kliver på ett av Royal Caribbeans största och helt nyrenoverade kryssningsfartyg Allure of the Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under den här kryssningen besöker vi flera spännande stopp i Medelhavet och avslutar kryssningen med en avkopplande dag till havs. Sen är ju själva fartyget Allure of the Seas en fantastisk destination i sig - här finns obegränsat med saker att hitta på, poolområden, Central Park och underhållning i värdsklass med bla musikalen Mamma Mia! som spelas ombord.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Barcelona

  Vi flyger till Barcelona från Landvetter. Vi börjar med en stadsrundtur med lokalguide för att få en bra bild av staden. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell - H10 Marina Barcelona.

 • Dag 2: Barcelona

  Efter frukost har vi dagen på oss att ytterligare upptäcka Barcelona. En promenad längs havet mot den berömda gågtan La Rambla och kanske vidare genom de vackra gotiska kvarteren. Njut av goda tapas och god dryck till det. Reseledaren finns tillgänglig för tips och saker att hitta på under dagen.

 • Dag 3: Incheckning Allure of the Seas

  Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Allure of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i någon av de många andra restauranger som finns ombord.
  Helpension ingår alla dagar d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa.

 • Dag 3-8: Kryssningsrutt

  15/4 Barcelona
  16/4 Provence (Marseilles) 08-17
  17/4 La Spezia (Florens/Pisa) 08.00-20.00
  18/4 Rom (Civitavecchia) 07.00-19.00
  19/4 Till Havs
  20/4 Barcelona 05.00

 • Dag 3-8: Allure of the Seas

  Den här favoriten i Oasis-klassen tar äventyr till nya hisnande höjder. Upptäck nya äventyr på varje däck på Amplified Allure of the Seas, från linbanor tio däck upp till flera poolområden. Festa loss på kvällen med fler barer än på något annat fartyg och smaka på det enastående utbudet ombord. Det här fartyget är känt för sin enastående underhållning ombord, sina nervkittlande attraktioner och äventyrslystna resplaner, och har redan utsetts till Bästa stora kryssningsfartyg, Bästa stora kryssningsfartyg, Bästa fartyg med underhållning och Bästa enskilda fartyg – och det är bara början!
  Det här ett fartyg som passar alla, vill man bara njuta i lugn och ro med en härlig drink finns underbara Central Park – parken med levande träd och växter – en riktig oas ombord.

 • Dag 8: Åter Barcelona & Hemresa

  Allure of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost i lugn och ro innan vi kliver av! Vi åker därefter direkt till flygplatsen för att börja resan hemåt igen. Vi flyger via Amsterdam och är hemma på Landvetter under kvällen.

 • Flygtider: KLM

  13/4 GOT-AMS 06.10-07.40
  13/4 AMS-BCN 10.20-12.35

  20/4 BCN-AMS 11.10-13.35
  20/4 AMS-GOT 16.20-17.45

 • Påsklovskampanj

  Påsklovskampanj för familjer:
  Rabatt på upp till 2000:- per barn vid boende i samma rum/hytt och som
  3:e & 4:e person.
  Kontakta oss för mer information!

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla, Torp Köpcentrum Bakom Plantagen - vid vår parkering 02:30
Spekeröd Circle K, vid tappen 03:10
Landvetter Incheckningsdisk Landvetter 04:10

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Dryckespaket Deluxe 5 nätter Dryckespaket Deluxe, all dryck ombord upp till USD15 per enhet.
  Drinkar, Cocktails, vin & bubbel på glas, spritdrycker, specialkaffe, smoothie, vatten på flaska mm.
  Pris: 3 900:-
 • Dryckespaket Refreshement Dryckespaket Refreshment (Ingen alkohol), alkolholfria drinkar, läsk, vatten, specialkaffe mm.
  Pris: 1 650:-

Rumsval och övrigt

 • DRI - Dubbelrum/Insideshytt (ej fönster) 0:-
 • DRU - Dubbelrum/Utsideshytt med fönster 1 270:-
 • DRB - Dubbelrum/Balkonghytt 3 500:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/4Se informationBarcelona & kryssning Medelhavet - Påsken 2025, 8dgrMer än 818 500:-BokaMer information

Hotell

H10 Marina Barcelona
Fint hotell i hjärtat av OS-byn, Olympic Village. Hotellet har en härlig skyline terass med pool och vacker utsikt över staden. Luftkonditionering med termostat Gratis värdeskåp Gratis Wi-Fi TV med in...
Resekalender
26/6Nordkap 5 dgrfrån 14 995:-
9/7Siljan Runt 3 dgr från 4 995:-
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla