Skip to main content

Jorden Runt med Flyg & Kryssning 2025, 31dgr

Följ med oss på en spännande resa där vi börjar i San Fransisco för att sedan flyga vidare till Hawaii & Honolulu. Vi upptäcker den magiska ön Oahu under några dagar där vi bor på Waikiki Beach. Vi kliver sedan på vårt kryssningsfartyg Anthem on the Seas för vår kryssning i 17 nätter med helpension ombord.  Vi har härliga dagar till havs innan vi först passerar ekvatorn och sedan når Papeete – Tahiti, Moorea & Raiatea i Franska Polynesien. Vi passerar därefter datumlinjen innan vi når Tauranga i Nya Zeeland. Efter dessa stopp njuter vi av de tre sista dagarna till havs innan vi når Sydney i Australien. Här stannar vi i fem dagar för att se denna välkända världsstad innan vi flyger hem igen och har då rest ett varv runt jorden!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot San Francisco

  Idag flyger vi mot San Fransisco från Landvetter. Vi blir hämtade vid flygplatsen och åker till vårt centralt belägna hotell Holiday Inn Express Fisherman´s Wharf.

 • Dag 2-3: San Francisco

  Vi äter frukost på vårt hotell och har sedan två hela dagar att upptäcka San Francisco. De som vill följer med på en rundtur där vi besöker Alcatraz, den berömda fängelseön, Fisherman´s Wharf där vi besöker välkända Pier 39 och äter en god lunch. Efter att ha kollat in sjölejonen, som brukar ligga här och sola sig, fortsätter vi vår rundtur. Vi åker givetvis den berömda kabelspårvagnen, ser kända Lombard Street med sina kurvor, promenerar runt i staden innan vi under sen eftermiddag/kväll når vårt hotell igen efter en härlig dag i denna underbara stad. Vi kanske går till Buena Vista Cafe och tar en av deras världskända Irish Coffe, här serveras i genomsnitt ca 2000 Irish Coffe om dagen!! Cafèet ligger på bekvämt promenadavstånd från vårt hotell. Rundturen med reseledaren ingår, men eventuella entréer, måltider & spårvagnsbiljetter betalas av var och en som följer med.

 • Dag 4: Mot Hawaii

  Under förmiddagen åker vi mot flygplatsen och påbörjar nästa etapp. Vi flyger till mångas drömresemål – Hawaii & Honolulu. Vi checkar in på vårt mycket centralt belägna hotell Sheraton Princess Kaiulani där vi skall bo i fyra nätter. Eftermiddagen/kvällen är fri för egna aktiviteter.

 • Dag 5-7: Honolulu

  Vi tillbringar tre härliga dagar på denna underbara ö mitt i Stilla Havet. Bussförbindelserna är bra på ön så vi har goda möjligheter att upptäcka ön på egen hand. Vi har även gott om tid att besöka Waikiki Beach, kolla i alla surfare och flanera längs stranden. För de som vill åker vi även till Pearl Harbor. Eventuella rundturer med reseledaren ingår, men entréer & måltider betalas av var och en som följer med.

 • Dag 8: Incheckning på fartyget

  Efter frukost åker vi mot hamnen för att checka in på kryssningsfartyget Anthem of the Seas. Vi checkar in och etablerar oss i våra hytter där vi skall bo de följande 17 nätterna. Vi äter en gemensam middag på kvällen och pratar om vår kommande upplevelse.

 • Kryssningsrutt dag 8-26: Anthem of the Seas

  13/10 Honolulu, Hawaii kl.17.00
  24/10 Till Havs
  25/10 Till Havs
  26/10 Till Havs
  27/10 Till Havs
  28/10 Till Havs
  19/10 Papeete, Tahiti 08.00-23.30
  20/10 Moorea, French Polynesia 08.00-20.00
  21/10 Raitatea, French Polynesia 07.00-16.00
  22/10 Till havs
  23/10 Till havs
  24/10 Till havs
  25/10 Vi passerar Internationella Datumlinjen
  26/10 Till havs
  27/10 Tauranga, New Zealand
  28/10 Till havs
  29/10 Till Havs
  30/10 Till Havs
  31/10 Sydney, Australia 06.30

 • Royal Caribbean: Anthem of the Seas

  Helpension ingår under samtliga dagar d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning (för behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

 • Dag 26: Sydney med rundtur

  Vi ankommer Sydney tidigt på morgonen efter en fantastisk kryssning. Vi börjar med en stadsrundtur med buss & lokalguide för att få se mer av denna underbara stad. Efter rundturen checkar vi in på vårt hotell ParkRoyal Darling Harbour

 • Dag 27-29: Sydney

  Nu har vi tre hela dagar att upptäcka Sydney på. Vi rekommenderar ett besök på Operahuset med guidning, vi hjälper dig med rundturen – den är verkligen intressant. Reseledaren tar med de som önskar på en promenad i staden, genom Botaniska trädgården, ner mot Circular Quay och avslutar vid Operahuset och de många trevliga restauranger & barer som finns här. Bondo Beach, Manley Beach är två berömda stränder – väl värda ett besök. Taronga Zoo är också mycket sevärt. Rundturer med reseledaren ingår, men eventuella entréer & måltider betalas av var och en som följer med.

 • Dag 30: Hemresa under eftermiddagen

  Idag börjar vi resan hemåt. Flyget går troligtvis under eftermiddagen så vi hinner med att se lite mer av staden först. Kanske ett besök på det mycket sevärda Akvarium som ligger mitt i centrum.

 • Dag 31: Åter hemma

  Idag kommer vi nå Landvetter igen efter en resa som verkligen är ett minne för livet, för vi har just rest ett helt varv runt jorden tillsammans!

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla, Torp Köpcentrum Bakom Plantagen - vid vår parkering 03:15
Spekeröd Circle K, vid tappen 04:00
Landvetter Incheckningsdisk Landvetter 05:00

Karta

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • DRI - Dubbelrum/Insideshytt (ej fönster) 0:-
 • DRU - Dubbelrum/Utsideshytt med fönster 2 360:-
 • DRB - Dubbelrum/Balkonghytt 8 920:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/10Se informationJorden Runt med flyg & Kryssning, 31dgr 2025Mer än 8100 000:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 4

Holiday inn Fisherman´s Wharf
Centralt beläget mellanklasshotell med gångavstånd till Fischermans Warf, kabelspårvagnar och mycket av stadens seevärdheter. Adress: 550 North Point St, San Francisco, CA 94133, USA...

Övernattning dag 4 - 8

Sheraton Princess Kaiulani
Sheraton Princess Kaiulani ett hotell i riktig Aloha anda på Honolulu. Här bor du med närhet till Oahu´s kända strand Waikki Beach och inom gångavstånd finner du även många restauranger, shopping, see...

Övernattning dag 8 - 26

Anthem of the Seas

Övernattning dag 26 - 31

ParkRoyal Darling Harbour Sydney
Centralt beläget hotell i vackra Sydney. I närheten av hotellet hittar du flera seevärdheter så som Chinese Garden of friendship, Queen Victoria buildning eller Sydney tower eye. I hotellets facilitet...
Resekalender
26/6Nordkap 5 dgrfrån 14 995:-
9/7Siljan Runt 3 dgr från 4 995:-
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla