Skip to main content

Kryssning Spanien & över Atlanten med Florida, 20dgr

Följ med på en oförglömlig resa där vi tillsammans korsar Atlanten på ett ett mycket behagligt sätt. Under två veckor kryssar vi med fantastiska fartyget Oasis of the Seas från Royal Caribbean - ett fartyg som har allt för att vi skall få en minnesvärd och underbar resa. Vi börjar med att kryssa längs Spanien och gör flera trevliga stopp innan vi ger oss ut över Atlanten.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Barcelona

  Idag flyger vi till Barcelona. Vi möts av vår buss som kör oss till hotellet för incheckning.

 • Dag 2: Incheckning Fartyget

  EFter frukost åker vi mot kryssningshamnen. Vi checkar in på Oasis of the Seas som vi skall ha som vårt hem under de kommande två veckorna.
  Vi börjar med en god lunch ombord innan vi installerar oss i de fina hytterna.

  Varje kväll äter vi en gemensam middag i huvudrestaurangen (för de som vill). Det finns 5-8 olika restauranger som ingår för frukost, lunch & middag samt flera ställen som serverar pizza, tacos, hamburgare, sallader & lättare tilltugg ombord.

 • Dag 3: Palma de Mallorca

  Idag upptäcker vi Palma på solskensön Mallorca. Palma med sin vackra katedral, mysiga gränder och trevliga restauranger.

 • Dag 4: Valencia

  Stoppet idag är Valencia med sin rika kultur, fotovänliga arkitektur, mysiga tapasbarer och fina stränder.

 • Dag 5: Cartagena

  Idag lägger vi till i Cartagena, staden med mycket historia, en underbar teater från romartiden. Även känd för sin hamn och många fiskrestauranger.

 • Dag 6: Malaga

  Idag gör vi sista stoppet innan resan över Atlanten börjar. Malaga är fullt av fantastiska byggnader, trevliga restauranger och stränder.

 • Dag 7-14: Över Atlanten

  Vi har nu en hel vecka till havs och kan äntligen få lov att upptäcka fartyget ordentligt. Njuta av en drink i Central Park med alla sina levande växter och träd, en verklig oas. Se på all underhållning som erbjuds ombord, med allt från isshow, Broadwayshow, komiker, magiker, trubadurer, coverband till den magiska vattenshowen som utspelar sig Aqua Theater ombord.

  Eller varför bara inte koppla av vid poolområdet, finns flera pooler att välja på, både lugnare inomhusområden och aktivitespooler vid soldäck. Träna på det mycket välutrustade gymet som finns ombord.

  Vi äter gemensamma middagar på kvällen (om man vill) i huvudrestaurangen. Givetvis provar vi även att middag i Buffé restaurangen Windjammer någon kväll.

 • Dag 15: Nassau

  Efter en vecka till havs når vi Bahamas och dess huvudstad, Nassau. Fast mark under fötterna och vi kan ta ett dopp i det varma havet, kanske besöka en marknad eller någon av de trevliga butiker som finns här.

 • Dag 16: Fort Lauderdale

  Tidig morgon glider vi in i Fort Lauderdale. Vi äter en god frukost innan vi kliver av och åker till vårt hotell i norra Fort Lauderdale - Ocean Sky Beach Resort. Hotellet ligger precis på stranden med gångavstånd till flera mysiga restauranger och ett trevligt centrum. Vi får våra rum under eftermiddagen och checkar in för tre nätter.

 • Dag 17-18: Fort Lauderdale

  Nu har vi två hela dagar innan vi flyger hemåt igen. Reseledaren tipsar om saker att hitta på om ni inte bara vill koppla av på stranden och njuta av härliga bad.

  Vi ordnar utflykter till:
  Everglades med Airboat
  Sawgrass Mills Outlet för shopping
  Kanaltur i FLoridas Venedig

 • Dag 19: Hemresan börjar

  Vi har en lugn dag vid hotellet innan vi checkar ut och åker till flygplatsen i Miami för att börja resan hemåt.

 • Dag 20: Åter på Landvetter

  Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning och har många minnen med oss hem.

 • Fartyget: Oasis of the Seas

  Äventyr från dag till natt:
  Ta med din favoritperson och festa hela dagen och hela natten på mer än ett dussin av våra bästa barer, plus några nya spännande utmanare. Karibisk känsla med romantiska cocktails vid poolkanten på The Lime and Coconut® eller en öl på Playmakers℠ Sports Bar & Arcade. Fullt ös på dansgolvet med de bästa coverbanden i branschen på Music Hall. Avsluta kvällen med en duett på nya Spotlight℠ Karaoke.

  Ännu mer på meny - mat för alla!
  När alternativen är så här bra kan man inte ha för många. Därför har vi lagt till ännu fler möjligheter till vårt till synes oändliga utbud av de bästa restaurangerna – så att du kan ta familjemiddagen eller dejtkvällen till nästa nivå. Nu kan du få otroligt god mexikansk mat på El Loco Fresh® eller dina sportbarsfavoriter på Playmakers℠ Sports Bar & Arcade. Prova vår version av en grillfavorit på nya Portside BBQ℠, med riktig grillmästarexpertis. Och är du sugen på något sött ordnar vi det på Sugar Beach℠.

  SPEKTAKULÄRA DYK
  Där vatten möter drama. Dykare i OS-klass kastar sig högt upp i luften, visar upp hisnande trick och akrobatik och avslutar med det fulländade dyket ner i världens djupaste pool på ett kryssningsfartyg.

  GÅ UT OCH DANSA IKVÄLL
  På Music Hall har varje kväll ett unikt sound. Coverbanden kör lika hårt som originalen – rocka loss tillsammans med dem på dansgolvet eller hitta en lugnare vrå där du kan njuta av din favoritcocktail och se på.

 • Flygtider: British Airways

  23/10 GOT-LON 07.15-08.30
  23/10 LON-BCN 10.45-14.00

  10/11 MIA-LON 21.30-10.55
  11/11 LON-GOT 14.30-17.35

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Köpcentrum - Uddevalla Bakom Plantagen - vid vår parkering. 03:45
Landvetter Samling vid incheckningsdisken 05:15

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 20dgr Parkera bilen i vår inhägnade parkering, bakom Plantagen på Torp Köpcentrum.
  Parkeringen öppnas ca 15 minuter före avresa. Pris avser per bil.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.
  Pris: 800:-

Rumsval och övrigt

 • DRI - Dubbelrum/Insideshytt (ej fönster) 0:-
 • DRU - Dubbelrum/Utsideshytt med fönster 1 220:-
 • DRBCP - Dubbelrum/Balkonghytt Central Park 4 000:-
 • DRB - Dubbelrum/Balkonghytt 5 920:-
 • ERI - Enkelrum/hytt insides (ej fönster) 12 600:-
 • ERB - Enkelrum/hytt balkong balkong 25 500:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/10Se informationKryssning över Atlanten med Spanien & Florida, 20dgr631 500:-BokaMer information

Hotell

Ocean Sky, Lauderdale by the Seas
Ocean Sky är ett fint hotell på Fort Lauderdale beach, från baren och poolområden kan du kliva rakt ut på stranden för ett dopp i havet eller en strandpromenad. På hotellet finner du bland annat utomh...
Resekalender
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
19/8Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
23/8Kielkryssning Fredag, 3 dgr från 1 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla