Skip to main content

Stockholm med - Dé é det här vi kallar kärlek, 3 dgr

Följ med oss till vår vackra huvudstad i höst och se musikalen "Dé é det här vi kallar kärlek" på Göta Lejon. Vi bor mycket centralt på fina Elite Hotel Adlon som ligger på promenadavstånd till många sevärdheter, shoppingstråk och Gamla stan. 

Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…
Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de  schlagerhits i denna feelgood musikal med musik av Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Stockholm & Dé é det här vi kallar kärlek

  Vi avreser från våra hemorter på morgonen och stannar för fika & lunch på egen hand på vägen upp. Tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in vårt mycket centralt belägna hotell – Elite Hotel Adlon. Härifrån har vi nära till nöjen, shopping och sevärdheter.
  Ikväll ser vi på musikalen "Dé é det här vi kallar kärlek" som spelas på Göta Lejon. Bussen transporter de som vill till föreställningen och hämtar upp när föreställningen är slut för transport tillbaka till hotellet.

 • Dag 2.: Stockholm

  Upplev Stockholm på egen hand, ta en promenad i gamla stan, besök vårt kungliga slott eller varför inte ta spårvagnen ut till Djurgården och gör ett besök på Skansen.

 • Dag 3.: Hemresa

  Vi checkar ut under förmiddagen och påbörjar hemresan. Våra hemorter når vi under tidig kväll.

 • Föreställning: 18/10 kl. 19:30

  Parkett rad 18

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Torp Köpcentrum, Plantagen 07:00
Uddevalla Bohusläns museum 07:10
Vänersborg Vänersborgs Järnvägsstation 07:40
Trollhättan Trollhättan Resecentrum 07:50
Grästorp Grästorp Rasta (Tre Älgar) 08:10
Lidköping Lidköping Rastplats Lidan 08:40
Götene Götene Rasta 09:15

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 3dgr Inhägnad parkering på Torp - Bakom Plantagen.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.

  Pris: 150:-

Rumsval och övrigt

 • DR - Dubbelrum 0:-
 • ER - Enkelrum 920:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/10Se informationStockholm med - Dé é det här vi kallar kärlek, 3 dgrMer än 83 995:-BokaMer information
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla