Skip to main content

Gotland med buss 4 dgr

Gotland är en annorlunda del av vårt land som tack vare det intressanta landskapet med kalkstensformationer, raukar och en rik flora som bjuder på många sevärdheter. Visbys mysiga gränder med slingrande rosor som klättrar längs husväggarna, den slösande solen och dess medeltida charm får oss att aldrig vilja lämna staden. En semester på Gotland och Visby blir ett minne för livet!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Från hemorten via Wadköping till Visby

  Vi startar från Uddevalla på förmiddagen och reser bekvämt med buss mot Örebro. Vi stannar till på Svampen Skybar för lunch (går att förboka) innan vi gör ett besök i den fiktiva staden Wadköping som ligger i Örebro centrum.
  Vi fortsätter sedan resan till Nynäshamn där vi på kvällskvisten stiger ombord på färjan som tar oss över till Gotland.
  Sent på kvällen når vi Visby och checkar in på vårt hotell Best Western Solhem.

 • Dag 2.: Guidad tur på Norra Gotland

  Vi äter en god frukost på hotellet innan vi kliver på bussen tillsammans med vår guide som ska vara med oss de närmaste dagarna.
  Under dagen får vi se de mest välbesökta och historiska platserna av norra Gotland och äter lunch på Fårögården. Under eftermiddagen beger vi oss till Lummelunda grottorna och får en rundtur av vår guide.
  På eftermiddagen åker vi tillbaka till hotellet för att svida om till kvällens middag som är en klassisk Gotländsk lammgrillning. Vi äter gemensamt och beger oss sedan tillbaka till hotellet.

 • Dag 3.: Guidad tur på södra Gotland

  Idag går turen söder ut till "Sudret" som gotlänningarna kallar den södra delen av Gotland. Vår guide är med oss hela dagen och visar oss det bästa av denna fantastiska ö.
  På eftermiddagen vänder vi åter till hotellet där vi äter en gemensam middag på kvällen. Kvällen är därefter fri att tillbringa på egen hand.

 • Dag 4.: Stadsrundtur i Visby och hemresa

  Efter frukost är det dags att checka ut från våra rum och lämna väskorna vid bussen, men innan vi påbörjar resan hemåt tar vår guide med oss på en stadsrundtur i vackra Visby (guidningen är till fots så promenadvänliga skor rekommenderas).
  Vid lunchtid kliver vi på färjan som ska ta oss från Visby tillbaka till fastlandet. Vi når Nynäshamn på eftermiddagen och påbörjar därifrån vår bussresa mo hemorten igen. Vi stannar till för fika/middag på egen hand under kvällskvisten. På sen kväll når vi åter hemorten igen, berikade med många minnen i bagaget.

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Torp Köpcentrum, Plantagen 10:00
Uddevalla Bohusläns museum 10:10
Vänersborg Vänersborgs Järnvägsstation 10:40
Trollhättan Trollhättan Resecentrum 10:50
Grästorp Grästorp Rasta (Tre Älgar) 11:10
Lidköping Lidköping Rastplats Lidan 11:40
Götene Götene Rasta 12:15

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 4dgr Parkera bilen inhägnat på Torp.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.
  Pris: 200:-
 • Lunch på Svampen
  Pris: 135:-

Rumsval och övrigt

 • DR - Dubbelrum 0:-
 • ER - Enkelrum 2 115:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/8Se informationGotland med buss 4 dgr Mer än 87 995:-BokaMer information

Hotell

Best Western Solhem Hotel
Best Western Solhem Hotel ligger intill ringmurens södra port, i Visby och inte långt i från färjeterminalen. Hotellet har 99 rum med utsikt antingen mot trädgården, havet, hamnen eller innerstadens t...
Resekalender
26/6Nordkap 5 dgrfrån 14 995:-
9/7Siljan Runt 3 dgr från 4 995:-
21/7Tommy Körberg i Dalhalla, 2dgrfrån 2 995:-
28/7Diggiloo på Dalhalla från 2 895:-
4/8Sommar i Polen, 4 dgr från 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla