Skip to main content

Björn Skifs - en värld av skifs, Rondo

Efter att  ha dragit  fullsatta shower i Stockholm kommer han nu till Rondo, våren 2024- Björn Skifs!
Vi har biljetter till flera föreställningar i vår, missa inte att boka plats för att se denna fantastiska artist med en gedigen karriär.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Till våren kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Rondo i Göteborg. Den 1 februari har han premiär med sin show En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

Showen börjar kl. 20:30 och pågår ca 1 timma och 45 min, middag serveras innan showen - vi återkommer inom kort med meny
 

 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Meny

    Förrätt: Gula och Röda betor, rödbetskräm med getost och rotfruktschips

    Varmrätt: Rödvinbrässerat högrev med Pommes Anna, svartkål, svamp. pumpa och rödvinssås

    Dessert: Mazarinkaka & Björnbärskompott med lime & vaniljkräm serveras med frystorkade hallon

Karta

Resekalender
24/5Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 1 995:-
3/6Kiel 2 måndag, 3 dgrfrån 1 695:-
7/6Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 1 995:-
10/6Kielkryssning Måndag, 3dgrfrån 1 695:-
14/6Kielkryssning Fredag, 3dgrfrån 2 395:-
Kontakta oss