Skip to main content

Kroatien med flyg, 8dgr

Den kroatiska kulturorten Porec på Istrien är en underbar semesterort för behagliga dagar. Kroatien är ett fantastiskt resmål som är lätt att förälska sig i, här finns det mesta man behöver för en avkopplande semester - kristallklart vatten, intressanta sevärdheter, god mat och gästvänliga människor. Vattnet i Kroatien anses vara det renaste i Europa och inbjuder till många sköna, svalkande dopp!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1-8

  Vi träffas vid vår parkering på Torp, Uddevalla för att kliva ombord på vår transfer buss som ska ta oss till Oslo och vårt direktflyg från Gardermoen till Pula. Ni checkar in på flighten i Oslo  och flyger sedan med direktflyg till Pula. När ni hämtat era väskor från bagagebandet kliver ni ut i terminalen där er busstransport väntar för att ta er till vårt hotell, Hotel Mediteran Plava Laguna, där vi bor under hela vistelsen. Ni anländer till hotellet under sen kväll, så efter att ni checkat in väntar en god natts sömn.
  Nu väntar några härlig dagar framför oss att njuta av sol, bad och mysiga Porec!
  Porec centrum når vi enkelt med en 25 minuters promenad från hotellet eller med ett turist-tåg som smidigt tar er tur och retur till hjärtat av Porec. Porec är en charmig medeltidsstad med historia, som sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Här finns en välbevarad stadskärna med vackra byggnader, mysiga torg och trånga gränder.  På  hotellet finns en saltvattenspool men för den som hellre vill bada i det kristallklara havet ligger det en strand endast ett stenkast från hotellet.
  Frukost, middag & dryck till middagen ingår på hotellet (öl/vin/vatten).
  Dag två på er resa anländer reseledare tillsammans med övriga bussresenärer från Columbusresor (se nedan resa). Reseledaren är sedan med er fram tills ni checkat in på flygplatsen i Pula. På flygplatsen i Oslo väntar sedan er chaufför med transferbuss som tar er tillbaka till Uddevalla igen.

Karta

Kontakta oss