Skip to main content

Kroatien med flyg, 8dgr

Den kroatiska kulturorten Porec på Istrien är en underbar semesterort för behagliga dagar. Kroatien är ett fantastiskt resmål som är lätt att förälska sig i. Här finns det mesta man behöver för en avkopplande semester - kristallklart vatten, intressanta sevärdheter, god mat och gästvänliga människor. Vattnet i Kroatien anses vara det renaste i Europa och inbjuder till många sköna, svalkande dopp!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Direktflyg Oslo till Pula

  Vi träffas vid lunchtid vid vår parkering på Torp, i Uddevalla, för att kliva ombord på vår transfer buss som ska ta oss till Oslo och vårt direktflyg från Gardermoen till Pula. Vi checkar in och har sedan tid för att äta middag eller kvällsmat innan planet lyfter mot Kroatien. Sen kväll landar vi i Pula där vår transferbuss väntar för vidare resa till Porec och vårt hotell, Valamar Diamant.
  Vi får våra rum och kvällen är fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2-7: Njut av härliga Kroatien

  Nu väntar härlig dagar att njuta av sol, bad i mysiga Porec!
  Hotellet har både en utomhus och inomhuspool men för den som hellre vill bada i det kristallklara Adriatiskahavet ligger stranden, Brulo, endast ett stenkast från hotellet.
  För den som vill vara lite extra aktiv under semestern är Valamar Diamant hotel & Resort helt rätt. Här finns gym, tennisbanor och cykeluthyrning att aktivera sig med under resan men även en relaxavdelning för den som bara vill koppla av och ta det lugnt.

  Porec centrum ligger endast ca 20 minuters promenad från hotellet. För den som inte vill promenera går det regelbundet ett turisttåget som smidigt tar er tur och retur från hotellet till hjärtat av Porec.

  Porec är en charmig stad med en gedigen historia som sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Här finns en välbevarad stadskärna med vackra byggnader, mysiga torg och trånga gränder.
   
  Under veckan kommer vi arrangera lite olika utflykter bl a. vinprovning på närliggande vingård, besök i mysiga Rovinj och Pula - mer information om utflykter kommer inom kort.

 • Dag 8: Hemresa

  Efter frukost är det dags att checka ut från våra rum och får lämna in bagaget i hotellets bagagerum.
  Givetvis har vi tillgång till hotellets pool och andra faciliteter under dagen. På tidig eftermiddag äter vi lunch och innan vi lämnar hotellet hinns det även med ett sista dopp, för de som önskar.
  Vi lämnar Porec och beger oss mot flygplatsen på tidig kväll. Från Pula flyger vi direkt tillbaka till Oslo. Här väntar vår transferbuss för att transportera oss den sista biten tillbaka till hemorten igen berikade med många fina semesterminnen i bagaget.

 • Flygtider

 • Utresa 14/9: OSL - PUY 18:25 - 21:05

 • Hemresa 21/9: PUY - OSL 21:45 - 00:25

 • OBS!: Måltider

  Första kvällens middag är utbytt till lunch på hemresedagen.
  Övriga dagar ingår middagsbuffé på hotellet

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Torp Torp Köpcentrum, Plantagen 12:45
Håby Håby Rasta, vid restaurangen 13:00
Grind Pendelparkeringen 13:15
Tanum Tanum Rasta 13:20
Strömstad Järnvägsstationen 14:00
Oslo - Gardemoen Gardemoen Flygplats 16:30

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad Parkering, Torp 8dgr Inhägnad parkering vid Torp Köpcentrum, bakom Plantagen.

  All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.

  Pris: 400:-

Rumsval och övrigt

 • DR - Dubbelrum 0:-
 • ER - Enkelrum 1 850:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/9Se informationKroatien med flyg, Porec 8 dgr Mer än 815 500:-BokaMer information

Hotell

Valamar Diamant Hotel Porec
Valamar Diamant Hotel & resort är ett 4-stjärningt hotell i Porec. Hotellet ligger endast 900 m från Porecs historiska stadskärna och precis utanför husknuten finner ni både den populära stranden Brul...
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla