Skip to main content

New York & Kryssning till Kanada, 14dgr

Följ med på en fantastisk resa där vi kombinerar storstadspulsen i New York i några dagar innan vi kliver på Royal Caribbeans fina fartyg Liberty of the Seas och gör en fantastisk kryssning längs den vackra kusten norrut upp till Kanada. Vi bor centralt i New York i tre nätter innan vi kryssar från Cape Liberty och får en magisk utsegling från New York.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot New York

  Vi flyger bekvämt med SAS till New York med byte i Köpenhamn. Väl framme i New New York checkar vi in på  vårt hotell som ligger centralt beläget.

 • Dag 2-3: New York

  Frukost on the go på hotellet (enklare frukost). Efter frukost tar reseledaren med er på utflykter i New York. Vi besöker Central Park, Ground Zero och för de som önskar besöker vi även Frihetsgudinnan & Ellis Island samt åker upp i Rockfeller Center för en hänförande utsikt över staden. Alla utflykter är kostnadsfria men eventuella entréer & transporter betalas av var och en till självkostnadspris.

 • Dag 4: Incheckning Liberty of the Seas

  Efter frukosten åker vi mot hamnen Cape Liberty för att kliva på vårt fartyg Liberty of the Seas och checkar in för vår kryssning. Under dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i barerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag (betalas ombord) kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. På kvällarna visas shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna.

  Vi äter en gemensam middag varje kävll i huvudrestaurangen - om du vill! Vill du hellre prova buffén eller någon av de många specialrestauranger som finns finns går det ju utmärkt.

 • Dag 4-13: Kryssningsrutt

  7/9 Cape Liberty
  8/9 Till havs
  9/9 Boston, Massachusetts
  10/9 Portland, Maine
  11/9 Bar Harbor; Maine
  12/9 Saint John, NB (Bay of Fundy)
  13/9 Halifax, Nova Scotia
  14/9 Till havs
  15/9 Till Havs
  16/9 Cape Liberty

 • Dag 13: Åter New York & shopping innan hemresa

  Efter frukost kliver vi av fartyget och åker till Jersey Gardens som är ett stort shoppingmall med över 200 butiker. Vi tillbringar dagen här, antingen för prisvärd shopping eller så kan man koppla av på någon av de många caféer och restauranger som finns här. Under eftermiddagen åker vi mot flygplatsen för att börja vår resa hemåt.

 • Dag 14: Åter tillbaka i Sverige

  Efter en smidig nattflygning hem och endast en mellanlandning i Köpenhamn når vi snart Göteborg & Landvetter under morgonen. Vi skiljs åt och har med oss en fantastisk resa i bagaget. För er som köpt transfer mot Uddevalla möter bussen oss för vidare transport dit.

Karta

Kontakta oss