Skip to main content

Medelhavskryssning höst, 10dgr

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång, vi kryssar från Östra Medelhavet till Västra - från Ravenna till Barcelona.
Vi flyger från Landvetter till Bologna och åker till Ravenna där vi bor i en natt innan kryssningen. Sen är det dags att kliva på vårt klassiska kryssningsfartyg Enchantment of the Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Flyg till Bologna

  Vi flyger till Bologna från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell - NH Ravenna i Ravenna. Vi har dagen fri för att kunna njuta av Ravenna. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Ombordstigning

  Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Enchantment of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i Bufférestaurangen eller i någon av de specialrestauranger som finns ombord

 • Dag 2-9: Kryssning Enchantment of the Seas

  18/9 Ravenna
  19/9 Koper, Slovenien
  20/9 Till havs
  21/9 Sicilien, Messina
  22/9 Rom (Civitavecchia)
  23/9 Florens/Pisa (Livorno)
  24/9 Cannes
  25/9 Barcelona

 • Dag 2-9: Ombord

  Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller i kasinot.

 • Dag 9: Ankomst Barcelona

  Enchantment of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost och lugn och ro innan vi kliver av! Vi möter vår buss och åker till vårt centralt belägna hotell, Hotel Exe Cristal Palace. Vi lämnar in våra väskor och ger oss ut på stan. Barcelona är en fantastisk stad där du kan kombinera både bad i medelhavet med storstadspuls och fantastiska restauranger.

 • Dag 10: Barcelona & Hemresa

  Frukost på hotellet. Vi har förmiddagen att fortsätta upptäcka Barcelona, kanske en promenad till berömda Sagrada Familia, lite shopping eller bara flanera på La Rambla. Efter lunch åker vi ut till flygplatsen och börjar vår resa hemåt igen, vi landar i Göteborg under sen kväll.

Karta

Kontakta oss