Skip to main content

Mamma Mia - The Party på Rondo

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

Succéföreställningen Mamma Mia! The Party fortsätter på Rondo  och Göteborg under våren 2023 och gör sin absolut sista säsong på Rondo hösten 2023!
Vi har glädjen att kunna erbjuda biljetter till  eb föreställning under våren och två olika föreställningar under hösten 2023. Bussen avgår från Uddevalla och tar er ner till Rondo i Göteborg. Här njuter vi av en 3-rätters Medelhavsinspirerad meny på "Nikos taverna" samtidigt som vi lyssnar till välkända ABBA-hits och showen Mamma Mia - The Party, som spelas i flera akter under middagen. Efter showen finns lite tid för att ta en sväng om på dansgolvet innan bussen vänder åter mot hemorten igen.

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.
Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!

Fritextsökning

Avresetider

Plats På- och avstigning Avresa
Uddevalla Bohusläns Museum 17:15
Torp Köpcentrum - Uddevalla Bakom Plantagen, vår parkering 17:30
Ljungskile Busstation 17:50
Munkeröd Pendelparkering 18:10
Kungälv, Eriksdal Erikdsal, hpl D 18:30
Rondo Utanför Entrén 19:00

: 2023-10-14

Plats På- och avstigning Avresa
Strömstad Jvg Järnvägsstation 09:45
Tanum Rasta Rasta 10:15
Grind Grindmotet 10:30
Håby Håby 10:45
Uddevalla Bohusläns Museum 11:15
Torp Köpcentrum - Uddevalla Bakom Plantagen, vår parkering 11:30
Ljungskile Busstation 11:50
Munkeröd Pendelparkering 12:10
Kungälv, Eriksdal Erikdsal, hpl D 12:30
Rondo Utanför Entrén 13:00

: 2023-11-04

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

  • Inhägnad Parkering, Torp 1dag Inhägnad parkering bakom Plantagen, Torp Köpcentrum.

    All parkering sker på egen risk. Om något händer med din bil är det din egen försäkring som gäller. Parkeringen är alltid låst när vår personal inte är på plats.
    Pris: 50:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/10Se informationMamma Mia The Party, Rondo kvällsföreställningFullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelistaMer information
4/11Se informationMamma Mia The Party, Rondo matinéföreställningFullbokad, väntelista1 595:-Boka på väntelistaMer information
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla