Skip to main content

Jubileumskryssning med Florida, 13dgr

En fantastisk resa där vi börjar med att bo i mysiga Lauderdale by the Seas på Ocean Sky Hotel. Hotellet har ett strategiskt bra läge precis på stranden med ett härligt poolområde, nära till centrum med massor av trevliga restauranger & små butiker. Här finns möjlighet att besöka Everglades, kanaltur, shoppa på Sawgrass Mills eller bara njuta av de fina stränderna. Efter dessa avkopplande eller fartfyllda dagar – du väljer själv –är det kryssning med Celebrity Reflection – här ingår både dryckespaket & wifi under kryssningen. Vi kryssar i 8 nätter och besöker Puerto Rico, St Thomas, St Maarten, British Virgin Islands, Dominikanska Republiken samt har ett par dagar till havs.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Flyg Landvetter - Miami/Fort Lauderdale

  Avresa från Landvetter till Miami med SAS via Stockholm. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Ocean Sky som ligger i Lauderdale by the Seas. Hotellet har trevligt poolområde, ligger precis på stranden och har gångavstånd till det mysiga centrumet i Lauderdale by the Seas - här finns gott om mycket bra restauranger, små butiker och trevliga barer.

 • Dag 2-3: Fort Lauderdale

  Efter frukost på hotellet är dagarna fria. Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades, kanaltur, shopping på Sawgrass Mills eller bara koppla av på hotellet. Reseledaren tipsar om bra shopping, trevliga restauranger och saker att hitta på.

 • Dag 4: Ombordstigning

  Frukost på hotellet i lugn och ro och därefter åker vi mot Fort Lauderdale och ombordstigning på Celebrity Reflection. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Gruppen äter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

  Celebrity Reflection tillhör Celebritys nyaste och största grupp av totalt fem fartyg. De är mycket elegant inredda med stort utbud av olika restauranger, fantastiskt spa, en stor riktig gräsmatta på översta däcket m.m

 • Dag 4-12: Kryssning

  25/11 Fort Lauderdale
  26/11 Till havs
  27/11 San Juan, Puerto Rico
  28/11 Charlotte Amalie, St Thomas
  29/11 Philipsburg, St Maarten
  30/12 Tortola, B.V.I
  1/12 Puerto Plata, Domikanska Republiken
  2/12 Till havs
  3/12 Miami

 • Dag 12: Stadsrundtur Miami

  Vi kommer in tidigt till Fort Lauderdale och äter frukost innan vi kliver av. Vi möts av buss & vår lokalguide som tar oss med till Miami och en stadsrundtur under dagen – vi får möjlighet att äta lunch och shoppa lite på Miami Beach innan vi åker mot flygplatsen. Vi flyger hem med SAS via Stockholm.

 • Dag 13: Hemma igen

  Vi landar på Landvetter efter mellanlandning i Stockholm och med minnen av en fantastisk resa.

Karta

Kontakta oss