London med flyg, 4 dagar

Följ med oss till underbara London, staden som erbjuder massor av sevärdheter, shopping och utflyktsmål, Big Ben, Towern, Westminster Abbey och Buckingham Palace är bara några få exempel.
Vi lämnar Sverige på onsdag förmiddag och checkar under eftermiddagen in på vårt hotell  Central Park Hotel, som ligger centralt i London.
För att ni ska få ut det mesta av er resa börjar vi vårt besök med en stadsrundtur med 
svensktalande guide.
Under hela resan finns en reseledare med som gärna tipsar, informerar och inspirerar. Varje dag gör reseledaren utflykter och besöker  olika sevärdheter och utflyktsmål med lokala transportmedel . Utflykterna ingår i priset, men entréer och biljetter för transport betalas på egen hand.
Vill ni hellre upptäcka London på egen hand finns det gott om  tid att utforska staden på, gå på museer, shoppa eller varför inte passa på att gå på en musikal?  

 

Dag 1:
Vi flyger med British Airways från Landvetter till London – Heathrow Airport . Avresa från Landvetter 11:40 och landar på Heathrow kl.13:00. Vi hämtas upp av turistbuss som kör oss mot centrala London. Vår lokalguide möter upp oss i centrum och vi börjar sedan direkt med vår stadsrundtur, en mycket intressant rundtur med kunnig svensktalande  lokalguide. Detta är en utmärkt start på er Londonvistelse då ni snabbt får koll på var era egna utflyktsmål ligger. Efter stadsrundturen släpper bussen av er  vid hotellet. Nu är det dags att utforska London, varför inte börja med lite afternoon tea?

Dag 2-3:
Dagarna är fria för egna aktiviteter. För de som vill finns möjlighet att följa med  vår reseledare till olika utflyktsmål med lokala trafikmedel.
Tips på besöksmål: Harrods fantastiska varuhus, underbart doftande M&M World, mysiga Hyde Park  Madame Tussauds vaxkabinett, ta en tur med London Eye, ät på någon av Gordon Ramsay’s eller Jamie Oliver’s restauranger.Vi hjälper er gärna att boka biljetter till någon musikal eller annan sevärdhet innan avresan!

Dag 4:
Förmiddagen är ledig för shopping och andra nöjen innan vi vid lunchtid åker mot Heathrow, flyget tillbaka med BA går 15:45 och landar på Landvetter 18:45.

 

Tower_Bridge_London_Feb_2006

Datum: 18/11 2017 5995:-
Ingår: Flygresa t/r Landvetter-London Heathrow
Transfer flygplats London – hotell t/r.
Del i dubbelrum med frukost
Guidad halvdagstur i London med buss och svensktalande lokalguide, reseledarservice
Tillägg: Enkelrum
Transfer till Landvetter
Ring!

Med reservation för ev. valuta och prisändringar!