Stockholmsweekend 4 dgr

Stockholm i vårt hjärta!

I höst kommer vi köra en 4-dagars resa till vår vackra huvudstad. Vi bor bekvämt på Scandic Norra Bantorget  som ligger centralt i Stockholm bara en tvärgata från shoppinggatan, Drottninggatan och på gångavstånd från både  Oscarsteatern, Scalateatern och många av stadens andra sevärdheter. 
Varför inte passa på att se en musikal, teaterföreställning eller konsert? Under helgen uppträder bl a. Seinabo Sey på Ericson Globe, Peter Jöback på Cirkus och Jill Johnson på China teatern. Vi hjälper er gärna att boka biljetter! 

Dag 1: Mot Stockholm
Vi i startar i Uddevalla och åker mot Stockholm. Vi gör stopp längs vägen för fika & lunch på egen hand. Vi beräknar att vara i Stockholm och framme på hotellet vid 15-tiden.

Dag 2: Njut av StockholmStockholm Efter frukost kan ni njuta av Stockholm hela dagen. Varför inte boka in några teaterbiljetter till kvällen eller ett besök på Wallmans Salonger? Vi hjälper er med biljetterna!

Dag 3: Fortsätt njut av vår vackra huvudstad
Njut av Stockholm ännu en dag. Varför inte ta spårvagnen till Djurgården o promenera på Skansen el gör ett besök på ABBA museet och avsluta sedan  dagen med ett besök på Tyrol och showen Mama Mia the Party! Vi hjälper gärna till med biljetter.   

Dag 4 : Hemresa
Frukost innan vi lämnar lämnar Stockholm för denna gång. Vi lämnar hotellet vid 10.30 tiden och gör stopp för lunch (på egen hand) på hemresan.

Datum: 4/10 3595:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost i tre nätter
Tillägg Enkelrum
Inhägnad parkering vid Torp – Plantagen
1590:-
120:-
Påstigning Strömstad-jvg, Skee, Tanum-Rasta, Grind, Håby, Torp-Plantagen, Uddevalla – Bohusläns museum, Trollhättan – jvg, Vänersborg – Resecentrum, Grästorp, Lidköping
Boka nu