DubbelTrubbel, Lisebergsteatern

Det blir komiskt kaos på Lisebergsteatern i höst när Thomas Petersson m. fl bjuder på en fartfylld skrattfars i föreställningen DubbelTrubbel! 

Dubbeltrubbel

I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta. Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria (Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…?
Allt, visar det sig!
Jan-Åke har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Sven-Erik har ingen aning om att hans fru och Jan-Åke egentligen är hemliga älskare, så Viktoria väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Birgit av misstag blir förväxlad med älskarinnan Birgitta, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa… Nu är det upp till Sven-Erik och Jan-Åke att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.
Denna prisvinnande farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på vår stjärnspäckade ensemble på Lisebergsteatern Göteborg, under hösten.

Välkomna till årets stora skrattfest!

Ensemble: Thomas Petersson, Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren, Anna Rydell, Martin Rydell

Vi har biljetter till två föreställningar i höst

6/10 – Matinéföreställning kl. 15:30 – efter föreställningen äter vi en god 2-rätters middag inkl. kaffe på Golden Days innan bussen vänder hemåt igen.

3/11 – Kvällsföreställning kl. 19:30 – innan föreställningen äter vi en god 2-rätters middag inkl. kaffe på Golden Days och åker sedan vidare till Lisebergsteatern för kvällens föreställning.

Meny: 
Förrätt: Skaldjurscanapé toppad med dillvippa
Varmrätt: Klassisk wallenbergare på kalvfärs, serveras med potatispuré, rårörda lingon samt gräddsås
Kaffe på maten

Datum 6/10 Matinéföreställning
3/11 Kvällsföreställning
1125:-
Ingår Bussresa, teaterbiljett och 2-rätters middag inkl kaffe på Golden Days
Tillägg Inhägnad parkering vid Torp, Plantagen 30:-
Boka nu