Danny Saucedo, The Theatre

Med showen NU firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin, med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”. Missa inte denna sprakande showupplevelse på The Theatre i Göteborg!
Bildresultat för danny  the theater gothia

– Så här har du aldrig sett honom tidigare!

Efter Stockholmpremiären våren 2017 höjdes Danny Saucedo till skyarna av såväl press som publik för sin allra första dinnershow – NU. Succén var ett faktum. Efter en helt utsåld vår förlängdes showen och fortsätter hela hösten på Hamburger Börs. Därefter är det dags för Danny att inta Göteborg och The Theatre på Gothia Towers under våren 2018.

Med showen NU firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin, med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

Danny levererar en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Inkl. 2-rättersmeny
Här äter du en 2-rättersmeny inklusive kaffe på våra lyxiga platser på The Theatres platå. Kvällen fortsätter med en häftig showupplevelse där du sitter med fantastisk utsikt. Biljetten inkluderar garderob.

Show 14.00
Matplatser intas 2h före showstart och showen är 100 minuter utan paus.

Datum: 28/4 1350:-
Ingår: Bussresa, middag & show
 Tillägg Inhägnad parkering Torp (Plantagen)
Påstigning: Strömstad, TAnum, Grind, Håby
90:-
50:-
Boka nu