Tallinnkryss med julmarknad, 3 dgr

Vad är en jul utan en hederlig julmarknad? Julmarknaden i Tallinn har en magisk atmosfär med julstämning på högsta nivå. Här kan du handla godsaker som glögg, rostade mandlar och julkryddat te, varm soppa och pepparkakor. Handla julklappar och spana in alla lokala hantverk som doftande vaxljus, smycken och stickade strumpor, mössor och halsdukar av ull. Följ med på en kryssning till mysiga Tallinn och smygstarta julfirandet. Fartyget till nästan mitt i stan, sen är det bara att promenera runt och upptäcka alla charmiga gator, restauranger och affärer!

 

Tallinn jul

Dag 1: Mot Stockholm
Vi startar på morgonen och  åker mot Stockholm. Vi gör stopp längs vägen för fika och lunch på egen hand. Vi beräknar att vara i Stockholm och framme i Värtahamnen för incheckning vid 15-tiden. Båten avgår
17:30.

Dag 2: Tallinn
Vi kommer in till Tallinn kl. 10:00. Efter frukost ombord kan ni njuta av Tallinn hela dagen. Missa inte att besöka Gamla Stan och julmarknaden en kort promenad från fartyget. Julmarknadn i Tallinn har en magisk atmosfär med julstämning på högsta nivå.
Fartyget lämnar Tallinn igen kl. 18:00.

Dag 3: Mot hemorten
Frukost ombord och vi ankommer till Stockholm kl. 10:15. Frukost ombord innan vi lämnar Stockholm för denna gång. Vi åker hemåt vid 10:30-tiden och gör stopp för lunch på egen hand på hemresan. Åter ca 18:00.

 

Passa på att förboka ditt julbord ombord!
Tallinks julbord bjuder på spännande nykomlingar och traditionella klassiker. Kanske hittar du en ny favorit som du aldrig testat förut?

 

Datum 20/11 1250:-
Ingår:  Bussresa, del i tvåbäddshytt samt frukost t/r.
Tillägg: Utsideshytt
Julbord inkl. dryck
Stadsrundtur med lokalguide
100:-
350:-
170:-
Övrigt: Strömstad- Jvgstation,  Tanum, Rasta, Grind, Håby,  Torp – Plantagen, Uddevalla -Bohusläns Museum, Vänersborg Parallellgatan,
Trollhättan Resecentrum, Grästorp – Jvgstation, Lidköping – Jvgstation.