Polenkryssning, 3dgr

Res 2 betala för 1!

Polen erbjuder något för alla smaker- shopping, god mat & dryck, kultur, historia och dessutom är det väldigt prisvärt! Ombord kan du också njuta i Stena Lines eget Pure Nordic Spa. Ta en behandling, bada i hotwells, testa äventyrsduschar eller bara relaxa. Väl iland kan ni göra en rundtur där vi ser några av höjdpunkterna i Gdynia, Sopot & Gdansk. Handlar gör vi med fördel på Stena Lines Bordershop ombord på färjan!

 

Dag 1: Mot Karlskrona
Avresa från hemorten för resa söderut. Vi stannar för lunch/fika på egen hand längs vägen. Vi når Karlskrona ca 20.00 och checkar in på Stena Vision/Stena Spirit. Njut av god mat, shopping och en god natts sömn innan vi når Polen.

Dag 2: Heldag i Polen
Frukost ombord innan vi når Gdynia kl.09.00. Nu har ni dagen till eget förfogande om ni inte väljer att köpa till vår rundtur med svensktalande guide. Vi ser några av höjdpunkterna i hamnstaden Gdynia, kurorten Sopot med sin berömda träpir och den vackra Hansastaden Gdansk. I Gdansk har tid på egen hand för att strosa runt, shoppa och äta god mat. Väljer ni att ta er runt på egen hand går det tåg som är både billigt & smidigt att ta sig runt mellan de tre städerna som nästan är helt hopbyggda. Färjan går åter mot Karlskrona under kvällen – passa på att besöka Pure Nordic Spa ombord!

Dag 3: Mot hemorten
Frukost ombord. Vi når Karlskrona kl. 07.00. Avresa mot våra hemorter med stopp för fika & lunch på vägen hem. Åter i Uddevalla-området vid 15-tiden.

Res 2 betala för 1 gäller grundpris – övriga tillägg & tillval ordinarie priser!

Datum: 16/7 (fullbokad), 3/9 ( fullbokad), 10/9
1595:-
Ingår:  Bussresa, del i tvåbäddshytt Comfort Class med
sängarna på golvet samt frukost t/r.
Tillägg: 3-rätters middag
Buffé inkl. dryck (öl,vin,vtn)
Stadsrundtur med lokalguide
Utsideshytt
Enkelhytt
Enkelhytt Utsides
Premium Class insides
Premium Class utsides
Panorama Class utsides
Panorama Suite utsides
199:-
199:-
200:-
100:-
250:-
350:-
150:-
250:-
750:-
1200:-
Övrigt: Glöm ej pass!
OBS! PÅ avgången 16/7 byter vi fartyg till hemresan – vilket gör att
vi inte kan behålla hytterna under dagen. (Väskorna kan förvaras i bussen under dagen)Shopping: 40kg per person

 

spa-vision-spirit-stena-line
Pure Nordic Spa ombord