Dalarna med Diggiloo i Dalhalla, 2dgr

Följ med oss till vackra Dalarna och se Diggiloo  från  första parkett på Dalhallas gigantiska scen.
Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, den här gången större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna från förra sommaren David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette?
Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback?
Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, skönsjungande Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva – med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

 

Dag 1.
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand). Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell Scandic Lugnet, där vi skall bo i natt. Vi checkar in på våra rum och kopplar av en stund innan vi åker mot Rättvik för att äta en fantastisk god grillbuffé. Vi åker därefter mot Dalhalla och Diggiloo. Åter mot hotellet under sen kväll/natt.

Dag 2.
På förmiddagen lämnar vi Falun och åker mot Tällberg för förmiddagsfika. Vi njuter av vackra vyer och kanske en god våffla innan vi åker hemåt igen. Vi gör lämpliga stopp för lunch/middag under dagen (på egen hand).

Foto Anna Holm/Visit Dalarna

Datum 17/7 2021  2895;-
Ingår Bussresa, del i dubbelrum med frukost och 1 grillbuffé, biljett till Diggiloo i Dalhalla.
Biljett kategori GUL med program & filt.
Tillägg Enkelrumstillägg
Parkering vid Torp – Plantagen
300:-
80:-
Boka nu