Dalarna med Diggiloo i Dalhalla, 2dgr 2022

Efter två år av inställda föreställningar kan vi nu glatt meddela att vi har ett nytt datum dör Diggiloo i Dalhalla 2022!
Följ med oss till vackra Dalarna och se Diggiloo  från  första parkett på Dalhallas gigantiska scen.
Sveriges största sommarturné kommer 2022 vara redo att ge sig ut på vägarna igen, den här gången större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker!
Exakt vilka artister som kommer medverka under 2022 är inte helt klart men många av artisterna som skulle medverkat på föreställningarna 2020 och 2021 kommer återvända till föreställningen även 2022. Vi återkommer med mer exat artistfält så snart det är spikat!

 

Dag 1.
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand). Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell Scandic Lugnet, där vi skall bo i natt. Vi checkar in på våra rum och kopplar av en stund innan vi åker mot Rättvik för att äta en fantastisk god grillbuffé. Vi åker därefter mot Dalhalla och Diggiloo. Åter mot hotellet under sen kväll/natt.

Dag 2.
På förmiddagen lämnar vi Falun och åker mot Tällberg för förmiddagsfika. Vi njuter av vackra vyer och kanske en god våffla innan vi åker hemåt igen. Vi gör lämpliga stopp för lunch/middag under dagen (på egen hand).

Foto Anna Holm/Visit Dalarna

Datum 16/7 2022 2995;-
Ingår Bussresa, del i dubbelrum med frukost och 1 grillbuffé, biljett till Diggiloo i Dalhalla.
Biljett kategori GUL med program & filt.
Tillägg Enkelrumstillägg
Parkering vid Torp – Plantagen
350:-
80:-
Boka nu