Dalhalla med Diggiloo, 2dgr

Följ med oss till vackra Dalarna och se Diggiloo  från  första parkett på Dalhallas gigantiska scen.
Sveriges största sommarturné kommer 2023 vara redo att ge sig ut på vägarna igen, den här gången större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker!

Låt oss presentera 2023 års Diggiloo-gäng – Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé , Bruno Mitsogiannis och Lisa Stadell.

Dag 1. Lördag 
Falun – First Hotel Grand
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör endast ett stopp för lunch som ingår i Örebro på Restaurang Svampen. Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell First Hotel Grand där vi skall bo i natt. Vi checkar in på våra rum och kopplar av en stund innan vi äter en gemensam middag på hotellet. Vi åker därefter mot Dalhalla och Diggiloos show. Åter mot hotellet under sen kväll/natt.

Dag 2. Söndag 
På förmiddagen lämnar vi Falun/Mora och åker mot Tällberg för förmiddagsfika. Vi njuter av vackra vyer och kanske en god våffla innan vi åker hemåt igen. Vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand).

Foto Anna Holm/Visit Dalarna

Datum 15/7 2023 2.995:-
Ingår Bussresa, lunch på restaurang Svampen, del i dubbelrum med middag & frukost samt biljett till Diggiloo i Dalhalla.
Biljett kategori GUL med program & filt.
Tillägg Enkelrumstillägg
Parkering vid Torp – Plantagen
350:-
80:-

 

Boka nu