Skip to main content

Stena Line Estelle/Spirit

Stena ESTELLE 
Med 263 hytter och gott om plats att röra sig på, ger Stena Ebba utrymme för den ökande efterfrågan från passagerare mellan Polen och Sverige. Passagerarna kan njuta av en måltid i restaurangen, drinkar i baren och panoramautsikt över havet från däck. Den avkopplande Hygge Recline Lounge erbjuder en rofylld plats för avkoppling. Barnen kommer att älska våra Happy World-lekrum och filmlounger, medan de vuxna kan göra riktiga fynd bland exklusiva märken i vår butik ombord.

Stena Ebbas moderna design är inte bara stilfull. Fartyget har också utformats för effektivitet och anpassning till alternativa drivmedel. Det innebär att du kan njuta av din tid ombord med vetskapen om att du också reser mot en mer hållbar framtid. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord så att du kan uppleva Stena Ebba med egna ögon!

 

Stena Spirit 
Res med Stena Spirit och njut av fantastiska bekvämligheter ombord.

Skäm bort dig själv i vårt Pure Nordic Spa och njut av den underbara havsutsikten medan du kopplar av och varvar ner.  Slå dig ner på soldäck och njut av den friska havsluften. Smaka på utsökt mat från våra restauranger, ta något gott från vårt Coffee House eller njut av en drink i baren och en dans på vår nattklubb. Barnen kommer att uppskatta att få vänner och ha roligt på vår lekplats Happy World.

Om du gillar att shoppa, så kan du hitta en rad produkter, inklusive parfymer, kosmetika, alkohol och presenter till mycket förmånliga priser.  Sugen på att koppla av i ditt eget privata utrymme?  Boka en av våra hytter, som vi erbjuder i olika prisklasser.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Columbusresor
Herrestads Torp 353
451 76 Uddevalla