Hjalmars julspektakel, Bruksteatern i Breven, 2 dgr

Följ med oss till Bruksteatern i Breven för att se Hjalmars Julspektakel – ”EN SMÄLLKARAMELL”  som utlovar skrattsalvor i mängder. Medverkar i årets uppsättning gör Peter Flack och Marie Kühler med flera, och en utvilad Hjalmar i högform!
Tillbaka från semestern vackrare, roligare och äldre än någonsin! Hjalmars Julspektakel – ”EN SMÄLLKARAMELL” för hela tjocka släkten, med julsångerna du minns, och de du inte visste fanns! Livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester!

 

 

Dag 1.
Vi reser med buss från hemorten mot Örebro. På eftermiddagen checkar vi in på Scandic Grand Hotell, i Örebro. Innan vi åker vidare till Breven äter vi en gemensam 2-rätters middagsbuffé på hotellet. Mätta o belåtna åker vi sedan vidare till Bruksteatern för att se Hjalmars Julspektakel – En smällkaramell. Efter föreställningen går bussen tillbaka till hotellet

Dag 2.
Efter frukost checkar vi ut från hotellet för att åka vidare till Wadköping, för ett besök på den mysiga julmarknaden. Tid ges för att strosa runt på marknaden på egen hand, kanske köpa med sig någon godsak, julpynt eller bara ta en trevlig julfika. På eftermiddagen påbörjar vi resan hemåt igen och på kvällskvisten når vi våran hemort.

 

Datum 12/12 2095:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost. 2-rätters middag på Scandic Grand Hotell samt biljett till föreställningen Hjalmars Julspektakel, på Bruksteatern i Breven, besök vid julmarknaden Wadköping
Tillägg Enkelrum
Parkering vid Torp, Plantagen
350:-
80:-
Boka nu