Hjalmars julspektakel, Bruksteatern i Breven, 2 dgr – 2021

Föreställningen av Hjalmars Julspektakel – ”EN SMÄLLKARAMELL” blev i år (2020) inställt p.g.a Covid-19. Produktionen har istället valt att flytta fram föreställningen till 2021 och givetvis har vi redan nu säkrat upp med biljetter för nästa års show!

Hjalmars Julspektakel – ”EN SMÄLLKARAMELL” utlovar skrattsalvor i mängder. Medverkar i årets uppsättning gör Peter Flack och Marie Kühler med flera samt en utvilad Hjalmar i högform!
Tillbaka från semestern vackrare, roligare och äldre än någonsin! Hjalmars Julspektakel – ”EN SMÄLLKARAMELL” för hela tjocka släkten, med julsångerna du minns, och de du inte visste fanns! Livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester!

 

 

Dag 1.
Vi reser med buss från hemorten mot Örebro, där vi på eftermiddagen checkar in på Scandic Grand Hotell i Örebro. Innan vi åker vidare till Breven äter vi en gemensam 2-rätters middagsbuffé på hotellet. Mätta och belåtna åker vi sedan vidare till Bruksteatern för att se Hjalmars Julspektakel – En smällkaramell. Efter föreställningen går bussen tillbaka till hotellet

Dag 2.
Efter frukost checkar vi ut från hotellet för att åka vidare till Wadköping, för ett besök på den mysiga julmarknaden. Tid ges till att strosa runt på marknaden på egen hand, kanske köpa med sig någon godsak hem, eller bara ta en trevlig julfika. På eftermiddagen påbörjar vi resan hemåt och på kvällskvisten når vi våran hemort igen.

OBS! Förändringar kan ske i programmet!

Datum 26/11 2021 2195:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost. 2-rätters middag på Scandic Grand Hotell samt biljett till föreställningen Hjalmars Julspektakel, på Bruksteatern i Breven, besök vid julmarknaden Wadköping.
Tillägg Enkelrum
Parkering vid Torp, Plantagen
350:-
80:-

 

Boka nu