Nya hyss med Hjalmar o gänget, Bruksteatern Brevens Bruk

Följ med oss till Bruksteatern i Brevens bruk och en Hjalmar som är ännu mer laddad än vanligt. Som ni förstår kan ni räkna med en härlig kväll med mycket skratt tillsammans med Hjalmar o gänget!

Hjalmar

Nya hyss med Hjalmar och gänget, heter den helt nyskrivna revy, och om det ligger ett uns av sanning i talesättet att ”ett gott skratt förlänger livet” är vi övertygade om att publiken kommer att lämna föreställningen som ystra tonåringar.
Medverkar gör: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack och Stephan Bergs revyorkester, samt en eller annan överraskning. Å så Hjalmar, förstås!

Välkomna att följa med oss och till Brevens Bruk där ett gott skratt kommer att förlänga era liv. Med några timmar åtminstone!

Dag 1.
Vi reser med buss från hemorten mot Örebro. På eftermiddagen checkar vi in på Scandic Grand Hotell, i Örebro. Vi äter en gemensam 2-rätters middagsbuffé på hotellet innan vi reser vidare till Brevens bruk och föreställningen Varning för Hjalmar.

Dag 2.
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och påbörjar vår resan mot hemorten. Vi anländer till hemorten under eftermiddagen.

 

Datum 2/2 2019 1995:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost. 2-rätters middag på Scandic Grand Hotell samt biljett till föreställningen Nya hyss med Hjalmar o gänget, på Bruksteatern i Breviksbruk
Tillägg Enkelrum
Parkering vid Torp, Plantagen
350:-
60:-
Boka nu