Så som i himmelen – Oscarsteatern

Nu har vi fått biljetter till den kritikerrosade succémusikalen – Så som i himmelen, på Oscarsteatern. Musikalen spelas fram till mitten på mars i Stockholm och vi har biljetter till två föreställningar våren 2019.

Så som i himmelen

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – musikalhistoria har skrivits. En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med ”Gabriellas sång” från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, nya fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Björn Kjellman/Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl, Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Kajsa Reingardt, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

 

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Vi avreser från våra hemorter på morgonen. Vi stannar för fika & lunch på egen hand. Tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in vårt centralt belägna hotell – Scandic Norra Bantorget. Härifrån har vi nära till nöjen, shopping och sevärdheter.

Dag 2 Stockholm och föreställning 
Upplev vackra Stockholm under dagen och på kvällen är föreställningen av Så som i himmelen på Oscarsteatern.

Dag 3 Stockholm – Hemorten
Vi checkar ut under förmiddagen och påbörjar hemresan . Våra hemorter når vi under tidig kväll.

Föreställningstider
Lördag 2/2 kl. 19:30 – Parkett rad 17.
Lördag 2/3 kl. 19:30 – I:a balkong rad 8.

Datum: 1/2 – Fullbokad,
1/3
2895:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum med frukost samt biljett till musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern
Tillägg Enkelrum
Parkering vid Torp, Plantagen
950:-
90:-
Boka nu