Mamma Mia! The Party- Rondo

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

Efter flera år i Stockholm så kommer äntligen succéföreställningen Mamma Mia! The Party till Rondo och Göteborg.
Vi har glädjen att kunna erbjuda biljetter till sex olika föreställningar under våren 2021. Bussen avgår från hemorten och tar er ner till Rondo i Göteborg. Här njuter vi av en 3-rätters Medelhavsinspirerad meny på ”Nikos taverna” samtidigt som vi lyssnar till välkända ABBA-hits och showen Mamma Mia – The Party, som spelas i flera akter under middagen. Efter showen finns lite tid för att ta en sväng om på dansgolvet innan bussen vänder åter mot hemorten igen.

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som jag aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.
Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelas en och annan ABBA-låt också!

Pris: 1795 kr

Datum för matinéföreställning: 21/5
Datum för kvällsföreställning:

Covid-bevis krävs för entré till föreställningen!

Ingår: Bussresa, 3-rätters middag (Medelhavsinspirerad meny) samt showen Mamma Mia – The Party

Avresa från Strömstad: 21/5 2022 – bussen går via Strömstad, Skee, Tanum, Grind, Håby, Torp, Ljungskile, Munkeröd och Kungälv
Avresa från Lysekil:  bussen går via Lysekil, Brastad, Torp, Ljungskile, Munkeröd, Kungälv
Avresa från Torp: – bussen går via Torp, Uddevalla – Bohusläns museum, Ljungskile, Munkeröd, Kungälv

Boka nu