Mamma Mia! The Party på Tyrol

Först kom musikalen, sen kom filmerna, nu börjar partyt! Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal, eller teater istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!

Mamma Mia

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi avreser från våra hemorter på morgonen. Vi stannar för fika & lunch på egen hand. Tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in vårt centralt belägna hotell – Scandic Norra Bantorget. Härifrån har vi nära till nöjen, shopping och sevärdheter.
Upplev Stockholm,

Dag 2. Stockholm
Upplev Stockholm på egen hand, ta en promenad i gamla stan, besök vårt kungliga slott eller varför inte ta spårvagnen ut till Djurgården och gör ett besök på Skansen?
På kvällen föreställningen, MAMMA MIA THE PARTY!

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Vi checkar ut under förmiddagen och påbörjar hemresan. Våra hemorter når vi under tidig kväll.

Föreställningstider:
Lördag 19/10 kvällsföreställning kl. 19:30  

Läs mer om MAMMA MIA! THE PARTY  här

Datum 18/10 3495:-
Ingår: Bussresa, del i dubbelrum med frukost samt biljett till Mamma Mia! The Party med trerätters medelhavsbuffé & välkomstdrink på Tyrol.
Tillägg: Enkelrum
Inhägnad parkering Torp (Vid Plantagen)
950:-
90:-
Övrigt: Sällskap får sitta tillsammans
Drycker ingår ej. Beställs och betalas vid bordet.

 

Boka nu