Johan Glans på Sommarturné, Dalhalla

I sommar är det äntligen dags!

För första gången på fem år åker Johan Glans ut på stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener – vi har biljetter till magiska Dalhalla!
I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

“Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna” – Johan Glans

Dag 1. Lördag 
Falun – First Hotel Grand
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör endast ett stopp för lunch som ingår i Örebro på Restaurang Svampen. Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell First Hotel Grand där vi skall bo i natt. Vi checkar in på våra rum och kopplar av en stund innan vi äter en gemensam middag på hotellet. Vi åker därefter mot Dalhalla och Johan Glans show. Åter mot hotellet under sen kväll/natt..

Dag 2. Söndag 
På förmiddagen lämnar vi Falun/Mora och åker mot Tällberg för förmiddagsfika. Vi njuter av vackra vyer och kanske en god våffla innan vi åker hemåt igen. Vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand).

Foto Anna Holm/Visit Dalarna

Datum:  1/7 2023 2.995:-
Ingår:  Bussresa, lunch på Svampen, två-rätters middag, del i dubbelrum med frukost samt showbiljett till Dalhalla.
Tillägg: Enkelrum 300:-
Övrigt: Vi sitter på gul sektion raderna 26, 28, 30, 32, 34
Boka nu