Jesus Christ Superstar – Dalhalla, 2dgr

Viktoria Tocca Entertainment sätter upp Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla till sommaren. Jesus Christ Superstar är utan att överdriva en av världens största musikalsuccéer genom tiderna. Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden både på scen och vita duken och setts av miljontals människor världen över. I sommar är det äntligen dags igen när Dalhalla står värd för en stjärnspäckad konsertversion av Jesus Christ Superstar!I rollen som Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgren, som senast gjorde stor succé  som huvudrollsinnehavare i musikalen The Book of Mormon under tre tokhyllade och utsålda säsonger på China Teatern i Stockholm.

Nu är det klart att Peter Stormare kommer att spela rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes i ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla i sommar. Stormare har inte stått på en svensk teaterscen sedan han spelade Jean i nypremiären av Ingmar Bergmans uppsättning av ”Fröken Julie” på Dramaten i början av 90-talet:
Det här är en drömroll som man inte kan tacka nej till. Att det dessutom är på en av världens mest spektakulära arenor gör inte saken sämre. Jag längtar till juli 2020! säger Peter Stormare.

Dag 1. Torsdag
Vi lämnar hemorten och åker norrut – vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand). Under eftermiddagen når vi Falun och vårt hotell Scandic Lugnet där vi skall bo i natt. Vi checkar in på våra rum och kopplar av en stund innan vi åker mot Rättvik för att äta en fantastisk god grillbuffé. Vi åker därefter mot Dalhalla och Jesus Christ Superstar. Åter mot hotellet under sen kväll/natt.

Dag 2. Fredag
På förmiddagen lämnar Falun och åker mot Tällberg för fm-fika. Vi njuter av vackra vyer och kanske en god våffla innan vi åker hemåt igen. Vi gör lämpliga stopp för både fika & lunch under dagen (på egen hand).

Datum: 16/7 2795:-
Ingår:  Bussresa, del i dubbelrum med frukost, grillbuffé med kaffe & kaka samt konsertbiljett till Dalhalla.
Tillägg: Enkelrum 280:-
Övrigt: Vi sitter på gul sektion raderna 24, 26, 28, 29, 31

detaljerad_arenakarta_standing

Boka nu