I Love Arvingarna – Kajskjul 8

Som vi har längtat och som vi har väntat efter Arvingarnas nya show, sedd från fansens ögon!
I love Arvingarna är en krogshow med stort hjärta.  Ett soundtrack till livet som skänker glädje och tröst, som får hjärtat att bulta. Följ med på Arvingarnas musikaliska resa tillsammans med fansen, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet.

 

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Det är en show med stort hjärta. En musikalisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Regissör är ingen mindre än Hans Marklund. På scen får de förstärkning av blås, trummor och sång.
Det blir en minnesvärd kväll för dig som har följt Arvingarna genom alla år och för dig som precis har upptäckt musiken, stämsången och refrängerna.
Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till Sveriges bästa band.

 

Om Arvingarna
För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen.

Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. 1999 tog de en tredjeplats med ”Det svär jag på” och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Killarna gjorde comeback 2019 med superhiten I do. Förra året var det dags igen med låten ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som blev en favorit på dansgolvet, i duschen och i bilen på väg till jobbet.

De har också hängt med på Diggiloo-turnén och hunnit med att fira sina första trettio år med en bejublad krogshow. Som om inte det skulle vara nog har du säkert sett dem i alla möjliga tänkbara sammanhang på teve. Inte minst i programserien Så mycket bättre

 

Arvingarnas krogshow spelas på Kajskjul 8 i Göteborg och under  showen äter ni en 3-rätters serverad meny.

Förrätt
Laxtårta -Vi inleder med en härlig laxtårta gjord på kavring, toppad med syrad lök som är smaksatt med citron.
Kvällens vegetariska alternativ är lika läcker. En tångromstårta gjord på kavring och toppad med syrad lök smaksatt med citron.

Varmrätt
Kalvytterfilé med potatis och grönkålsgratäng  – Varmrätten är ett smakfullt samspel mellan helstekt kalvytterfilé, krämig kantarellsås och en potatis- och grönkålsgratäng smaksatt med västerbottenost. En sockersaltad kålmix fulländar rätten.
Kvällens vegetariska alternativ är en Seitan steak som serveras med samma tillbehör: Potatis- och grönkålsgratäng smaksatt med västerbottenost, krämig kantarellsås och sockersaltad kålmix.

Dessert
Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om en blåbärscheesecake på digestivebotten som toppas med marinerade blåbär och oreokex. Inget att tveka på.

Datum: 12/11 och 10/12
Pris: 1695 kr
Ingår: Bussresa, 3-rätters middag och biljett till krogshowen I love Arvingarna 

Tillägg
Påstigning: Lysekil 100kr ( avresa från Lysekil, Brastad, Håby 10/12)
Parkering vid Torp 30 kr

Boka nu