GES – Stanna världen en stund, The Theatre Gothia Towers

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.
Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

GES är tillbaka – laddade för att bjuda på tidernas popbonanza och vi har biljetter!
Vi reser med buss från Uddevalla på förmiddagen för att se GES matinéföreställning på The Theatre Gothia Towers. Innan föreställningen börjar äter vi en 2-rätters middag och får sedan uppleva den fantastiska popshowen från vårt bord på The Theatres platå, med fantastisk utsikt över scen.
Efter showen vänder bussen hemåt igen och på tidig kväll är vi åter hemma på hemorten igen

Meny
Varmrätt: Gothia Towers ikoniska räkmacka King Size.
Dessert: Limoncello | Mousse på färskost | Pistagemandel

Showen varar i 90 min

Datum: 18/4 2020
Pris: 1395 kr 
Ingår: Ingår: Bussresa, garderobsavgift, 2-rätters middag inkl kaffe, samt biljett till GES fantastiska popshow som ni upplever från ert bord på The Theatres platå, med fantastisk utsikt över scen.
Tillägg: Parkering vid Torp Plantagen – 30 kr 

Boka nu