Falkenbergsrevyn – Dubbeldosen 2022

Äntligen är Falkenbergsrevyn tillbaka och de kan i vinter erbjuda er en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. De är laddade till tusen och lovar att sprudla av energi när de bjuder på en dubbeldos från revyns underbara värld. Här kommer immunförsvaret att boostas  med en riktig glädjespruta!

Falkenbergsrevyn 2022 har fått namnet, Dubbeldosen, för att de nu har två år av härliga händelser att välja mellan. Bara för att presidentvalet var förra året kommer varken Donald Trump eller Joe Biden gå säkra. Sen kommer det även bli kul drifter med såväl foliehattar, tantrafestivalen i Molkom, cementbristen, Ebba Busch omtalade husaffär, regeringskriser och statsministerskiftet. Ett och annat pandemiskämt kan nog också tänkas dyka upp i revyn…

Precis som de senaste åren välkomnas nya personer in ensemblen. Daniel Träff är en ny spännande aktör som i vinter tar plats på scenen med oss. Han har spelat mycket musikal och fars och har revy i blodet sedan barnsben. Vi är också väldigt glada över att kunna hälsa Lena Petersson tillbaka på scen igen.

Ensemblen 2022 består av: Bertil Schough, Lena Petersson, Håkan Runevad, Linnea Lexfors, Bernt Bengtsson, Anna Carlsson, Beppe Wackelin, Karin Hildingsson och Daniel Träff

 

Vi har biljetter till matinéföreställningen den 26/3, innan föreställningen äter vi en 2-rätters middag inkl. kaffe på Harrys i Falkenberg.

Platser i salongen
Parkett, rad: 6, 7 och 8

Datum: 26/3 1450:-
Ingår Bussresa, 2-rätters middag på Harrys samt biljett till Falkenbergsrevyn och vickning på vägen hem
Tillägg Parkering vid Torp, Plantagen 40:-
Påstigning Torp Plantagen, Ljungskile busstation, Munkeröds pendelparkering, Kungälv Eriksdal hlp D
Boka nu