DANNY – The run(a)way show, The Theatre i Göteborg

I höst är det åter dags för Danny Saucedo att inta The Theatre i Göteborg. Denna  gången med sin nyskapade show ” The run(a)way show”, vi har biljetter till de absolut innersta matplatserna närmast scen där ni innan Dannys fullspäckade show äter en 2-rätters middag och sedan får njuta av showen från första parkett!

Äntligen är det dags för fullblods-entertainern Danny att möta publiken igen. Och som han är laddad. Han som ständigt tänjer på både sina musikaliska gränser och sitt uttryck. Men som också gjort sig känd för att leverera formidabla pophits på löpande band. Danny har helt enkelt blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så. Tvärtom.
För nu bjuder han in till århundradets party med en unik och nyskapande show där de visuella effekterna är snäppet över tappa hakan-nivå och adjektivet ”episkt” mer relevant än någonsin. Showen blir en mix av gamla och nya låtar och med sig har han ett helt entourage av de grymmaste dansarna som hjälper dig att fly vardagen in i festen.

Meny
Asiatisk Räkmacka
200 gram handskalade räkor, lätt dressade med ponzu.
Rågbröd, baby gemsallad med sticklök och sugarsnaps, soja- och chilimajonnäs, sesampicklade ägg, syrad rödlök, gurka, koriander och lime.
Dessert
Konatsumousse med dulcechoklad samt cocoskaka och päron.

Datum: 7/12
Pris: 1670 :- 
Ingår: Bussresa,2-rätters middag inkl. kaffe  (varmrätt, dessert), garderobsavgift och  showbiljett där du upplever showen från de bästa matplatserna

Boka nu