Björn Skifs, en värld av Skifs, Rondo våren 2024

Efter att  ha dragit  fullsatta shower i Stockholm kommer han nu till Rondo, våren 2024- Björn Skifs!
Vi har biljetter till tre  föreställningar i vår, missa inte att boka plats för att se denna fantastiska artist med en gedigen karriär. Bokar du dessutom innan 30/6 lämnar vi 100 kr i rabatt.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Till våren kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Rondo i Göteborg. Den 1 februari har han premiär med sin show En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

Showen börjar kl. 20:30 och pågår ca 1 timma och 45 min, middag serveras innan showen – vi återkommer inom kort med meny

Datum: 16/2, 9/3, 23/3 
Pris: 1895:- (100 kr i rabatt vid bokning innan 30/6)
Ingår: Bussresa, 3-rättersmeny innan showen på Rondo samt biljett till Björn Skifs show

Boka nu