Arvingarna 30 år – I takt med tiden, Kajskjul 8

Allt började med ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Nu är de tillbaka för att fira sina första trettio år med en helt ny krogshow med tillbakablickar och massor av sköna låtar.  Samla ihop kompisgänget eller bjud med din partner, vän eller kollega på en fartfylld show på Kajskjul 8 i Göteborg!

Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. De varvar med enstaka covers och presenterar några nya låtar. Vem vill inte höra Mellosuccén ”I Do”.  Eftersom det är jubileum slår dom på stort och får förstärkning på scen med blås! Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. Efter showen kan du ta ett glas i baren och njuta av sköna hits.

Följ med oss och njut av en helkväll tillsammans med Arvingarna på Kajskjul 8 i Göteborg!
Vi reser på fredagseftermiddagen från Torp, Plantagen och startar kvällen med en trerätters middag samtidigt som Arvingarna underhåller oss med en personligt framträdande under middagen. Kvällen fortsätter sedan med en fartfylld show av Casper, Tommy, Kim och Lasseman. Efter showen kliver vi ombord på bussen igen och reser bekvämt tillbaka till Uddevalla igen.

Kvällens meny
Förrätt: Mustig skogssvampsoppa smaksatt med tryffel.
Parmesankrutonger.
Varmrätt: Oxfilé med krämig madeirasås. Haricotsverts och sockerärtor slungad i ett örtsmör. En kaka på rostade rotfrukter.
Dessert:  Chokladganache täckt med bär och  toppad med havrecrumble.

Datum: Fredag 25/10 och  15/11
Pris: 1350:-
Ingår: Bussresa, 3-rättersmiddag samt biljett till Arvingarnas show -Arvingarna 30 år – I takt med tiden
Tillägg: Inhägnad parkering vi Torp Plantagen 30:-
Påstigning från Strömstad, Tanum, Grind, Håby 100:-

Påstigning
25/10 Strömstad jvg, Tanum Rasta, Grind, Håby, Torp – Plantagen, Bohusläns museum, Ljungskile, Munkeröd, Kungälv
15/11 – Torp -Plantagen, Bohusläns museum. Ljungskile, Munkeröd, Kungälv

Boka nu