Annie – Lorensbergsteatern

Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Våren 2019 sätts succémusikalen Annie upp på Lorensbergsteatern i Göteborg med bl. a Nanne Grönwall i huvudrollen. Samla familjen och följ med oss in i musikalens magiska värld – njut av bra musik, glädje, dans och några tårar.

Annie 1280x650

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Regisserar gör Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan. I 2018 års upplaga är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy.

Vi har biljetter till matinéföreställningen lördagen 30/3, efter föreställningen äter vi en gemensam middagsbuffé på Lorensbar innan vi vänder åter med bussen mot hemorten igen.

Datum o Pris Lördag 30/3 – Vuxen
Barn (tom 16 år)
1295:-
995:-
Ingår Bussresa, musikalbiljett samt teaterbuffé
Tillägg Parkering vid Torp, Plantagen 30:-
Boka nu