Reseträff Kiel 2023, 3dgr

Följ med på vår årliga Reseträff till Kiel!
Vi har två trevliga kvällar ombord och en dag i Kiel. Vi hinner med god mat, shopping, tävling, överraskningar samt massa inspiration och  information om våra resor 2023!

Även i år lägger vi allt krut på ett datum – så skynda att boka – först till kvarn gäller!

Dag 1: Trevlig kväll ombord
Vi lämnar hemorten på eftermiddagen, kör mot Göteborg och Stena Germanica. Vi börjar med ett föredrag redan kl.16.00, i C-view bar, där vi bjuder på en välkomstdrink medan vi presenterar vår personal, några av våra kommande resor och har en tävling med fina priser (vinnarna presenteras under dag 2). Efter vår presentation får ni  tillgång till era hytter (ca kl. 17:30) och därefter äter vi en gemensam middag i buffétrestaurangen Taste, inkl. öl/vin/alkoholfridryck från tappkran. Kvällen är sedan fri att tillbringa på egen hand. Varför inte passa på att handla öl i Bordershoppen? Handlar ni ölflak ombord innan kl. 22:00 på utresan körs de direkt ner till bussen och ni slipper bära dem själva. Mer information om shoppingen ombord får ni på vägen till Göteborg.
Under kvällen underhåller nöjesvärden i C-view bar och det brukar bli både quiz och spontandans in på småtimmarna.

Dag 2: Shopping i Kiel & Föreläsningar
Frukost serveras ombord fram till ankomst i Kiel kl 09.00.
Efter frukost träffas vi åter i C-view bar för ännu mer inspiration och information om våra resmål 2023 och 2024. Det blir även klassisk ”bussfika” med hembakt (eller ska vi kanske kalla det båtfika), fortsatt tävling och avslutningsvis prisutdelning med fina och varierande priser. Efter föreläsningens slut kör vi ut till shoppingcentret CITTI PARK. Här får ni drygt 3 timmar för shopping & möjlighet till lunch. Efteråt kör bussen åter mot färjan och ni hinner med en sväng inne i Kiel Centrum innan färjan åter lägger ut. Ni har tillgång till hytten hela dagen – och ni har bara ett par minuters promenad upp till centrum av Kiel.
16.00-18.00 har vi mingel i C-view för den som vill, vi finns ombord för dig som önskar boka resa eller har funderingar på en resa.
Kl.18.00 – Alla ombord och kvällen är fri att tillbringa på egen hand. Nöjesvärden underhåller i C-view och Bordershoppen är som vanligt öppen under kvällen.
Vi kan denna resa till ära erbjuda ett specialerbjudande i cafeterian – Räksmörgås eller Köttbullsmörgås inkl 1 öl/1 glas vin eller alkoholfritt alternativ. Detta måste förbokas via oss innan avresa.

Citti178x119Shopping ombordKielCittivin178x119KielTaste17x119

Dag 3: Hemkomst
Vi äter frukost ombord innan färjan ankommer till Göteborg kl. 09.15. Vi går av färjan och nedanför terminalen väntar bussarna för att ta oss tillbaka till respektive hemort igen.

Datum:  6/2 2023  1450:-
Ingår: Bussresa, del i 2-bädds insideshytt med våningssäng, frukost t/r, välkomstdrink & middag/buffe på utresan, fm-kaffe med fika, föreläsningar, tävling samt shopping på CITTI.
Tillval:
Alla tillval
är i mån
av plats
och per
person.
B1: Enkelhytt insides
A1: Enkelhytt utsides
B2G: Liten hytt med båda sängarna på golvet
B2SG: Större hytt med båda sängarna på golvet
A2: Utsideshytt med våningssäng
A2G: Utsides liten hytt med båda sängarna på golvet
A2SG: Utsides större hytt med båda sängarna på golvet
Inhägnad parkering på TORP – vid Plantagen (per bil)
Räksmörgås/Köttbullsmörgås inkl. 1 öl/ 1 glas vin alt alkoholfritt alternativ  – Kan endast förbokas via oss!
Kvällens rätt i cafeterian inkl sallad och måltidsdryck, hemresa
Påstigning innan Torp + 100:- per person
330:-
760:-
190:-
300:-
250:-
390:-
475:-
100:-
160:-
160:-
Bra att veta: Åldersgräns 20år – eller målsmans sällskap.

Giltigt Pass eller EU-legitimation utfärdad hos Polisen krävs för att få kliva ombord på färjan.

Max vikt för shopping är 100kg, men tullens regler för införsel gäller.

Påstigningsorter:

Buss 1: Strömstad, Skee, Station,  Tanum Rasta, Håby Rasta – Motellet, Torp Köpcentrum-Plantagen, Kungälv-Eriksdahl hlp D, Stena Line Tysklandsterminalen
Buss 2: Lysekil, Brastad,  Ljungskile Busstation, Munkeröd – pendelparkering
Buss 3: Torp Köpcentrum – Plantagen
Buss 4 : Torp Köpcentrum – Plantagen

Boka nu