Om oss/Kontakt

Välkomna till oss!
Din personliga resebyrå som ligger på Torp – i Rustahuset i Uddevalla. Vi gör allt för att din resa skall blir så bra som möjligt – hos oss får du råd!

Resor som vårt hjärta klappar lite extra för är kryssningar och resor till USA.  Men vi har även egenproducerade resor till Italien, Kroatien, Tyskland, Finland, Tallinn, Polen & Spanien. Vår storsäljare är den populära kortkryssningen till Kiel med möjlighet till både avkoppling & shopping. När det gäller Italien jobbar vi med Per Åsander – mycket omtyckt & otroligt kunnig reseledare.

Personal:

Carin100x150Carin Lexberg – Resesäljare/Ägare & Grundare av Columbusresor
Jag älskar resor och resor till USA i synnerhet. Jag har varit i USA 13 gånger & har så mycket kvar att se! Målet är att besöka USA:s alla delstater men har en bra bit kvar. Har än så länge bara besökt Florida (12 gånger), Georgia, North Carolina, Tennessee, Alabama, Mississippi, Louisiana, New Jersey, Texas, Kalifornien & Nevada.
En annan favorit är kryssningar – har gjort över 14 kryssningar med Royal Caribbean & Azamara Cruises. Jag har kryssat i norra Europa – både till St Petersburg men även från London vid två tillfällen i norra Europa. Har även kryssat från Barcelona i Medelhavet. Den stora favoriten är dock kryssningar i Karibien – här har jag kryssat 10 gånger , södra, västra & östra – alla destinationer är fantastiska på olika sätt! Just nu drömmer jag om en kryssning i Söderhavet!

Linda II

 

Linda Johansson/Resesäljare

 

 

Linda är en mycket uppskattad reseledare inom Europa och sliter även hårt på kontoret med alla våra bokningar – en klippa i alla lägen! Hon är specialisten på våra kortkryssningar till Tallinn, Helsingfors, Riga, Polen & Kiel samt våra resor inom Sverige. När hon tar på sig reseledarrollen kör gärna resor till Tyskland, Kroatien, Sverigeresor, Spanien, Skottland & USA med Washington & New York.

Linda är en riktig Globetrotter och besökt följande länder: Danmark, Tyskland, Norge, Österrike, Slovenien, Bulgarien, Belgien, Cypern, Frankrike, Italien, Kroatien, Estland, Litauen, Holland, Storbritannien, Portugal, Spanien, Grekland, Turkiet, Thailand, USA & Australien. Favoriten just nu är New York – även om närmast inplanerad resa är till Zakynthos i Grekland! Drömresan som jag planerar just nu är till Grand Cayman i Karibien.

 

Våra reseledare:

Per100Per Åsander
Per Åsander, född i Stockholm, är ansvarig för våra temaresor till Italien. Han är en äkta Italienkännare och älskar detta sitt andra hemland. Många resedeltagare har genom åren låtit sig imponera av både av hans entusiasm och stora kunskaper. Per är vinkännare med sommelierutbildning från Rom och därtill har han kompetens från anställningar vid Systembolaget och norska Vinmonopolet. Utöver att ägna sig åt mat-, vin- och kulturresor till Italien håller Per föredrag om vin och italiensk kultur. Per behärskar italienska språket flytande.

Vi har ställt garanti till Kammarkollegiet och är fullvärdig medlem hos Svenska Resebyråföreningen!
srf_logotyp_p286_u_text
Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet!
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti.
Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersattning-ur-resegarantin
Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet!

Vi har kontor & resebutik på Torp – andra våningen på Rusta-huset. Välkomna in!

Ni når oss även på telefon: 0522 – 58 58 30

Boka nu