Florida & Karibienkryssning, 13dgr

Vi erbjuder en fantastisk Karibienkryssning med bra boende i Fort Lauderdale i Florida innan kryssningen. Vi kryssar med det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Equinox till Key West, Puerto Costa Maya, Cozumel, George Town och har två avkopplande dagar till havs. Vi har reseledare med under hela resan som hjälper er med utflykter i Florida och tipsar om det bästa att göra ombord på kryssningen och på de  olika stoppen.

Utsideshytt & dryckespaket Classic ingår!

strand

Dag 1 . Flyg Landvetter – Miami/Fort Lauderdale
Avresa från Landvetter till Miami med mellanlandning. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, GalleryOne som ligger utmärkt i Fort Lauderdale. Mycket centralt beläget, alldeles vid kanalen med gångavstånd till restauranger, kanaltaxi, galleria, affärer & stranden. Här bor vi mycket bra, alla får sviter att bo i.

Dag 2 – 4. Fort Lauderdale
Reseledaren hjälper till med utflykter till Everglades, Sawgrass Mills, kanaltur eller bara koppla av på hotellet. Reseledaren tipsar om bra shopping, trevliga restauranger och saker att hitta på.

Dag 5. Ombordstigning
Under förmiddagen åker vi mot kryssningshamnen och  ombordstigning på Celebrity Equinox. När vi kommit ombord finns tid att bekanta sig med fartyget och äta lunch. Vi äter en gemensam middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Önskar ni äta på egen hand eller annan tid finns flera andra restauranger att välja på – fritt val för varje kväll!

Dag 5-12. Kryssning i Karibien
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

Kryssningen är enligt följande:
Dag 1: 22/2 Avresa från Fort Lauderdale
Dag 2: 23/2 Key West
Dag 3: 24/2 Till Havs
Dag 4: 25/2 Puerto Costa Maya
Dag 5: 26/2 Cozumel
Dag 6: 27/2 Georgetown
Dag 7: 28/2 Till Havs
Dag 8: 29/2 Fort Lauderdale

Dag 12. Ankomst Fort Lauderdale – flyg till Göteborg
På morgonen kommer vi till hamnen i Fort Lauderdale efter vår vecka till sjöss. Vi möts upp av buss med vår svenska lokalguide som tar oss på en rundtur till Miami innan vi åker mot flygplatsen och börjar resan hemåt.

Dag 13. Ankomst Skandinavien – Landvetter
Vi ankommer till Göteborg & Landvetter.

Boka via 0522-585830 – ange Läsvärdet eller Nytta & Nöje vid bokning!

Datum: 2020-02-18 29.995:-
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 4 nätter på hotell i dubbelrum med frukost, 7 nätter ombord i utsideshytt med helpension,
dryckespaket Classic, hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord samt reseledarservice.
Tillägg: Balkonghytt inkl. dryckespaket Classic**
Enkelhytt
ESTA – elektronisk Visumansökan (USD 14 om ni gör den själva)
Parkering Torp
Transfer Uddevalla/Torp till Landvetter t/r.
1190:-
14250:-
500:-
400:-
500:-
Övrigt:: Flygtider:
18/2 GOT-MIA 08.05-19.15
(Mellanlandning i London)
29/2 MIA-GOT 21.25-18.10
(Mellanlandning i London)
**Dryckespaket Classic -alkoholhaltiga drycker, drinkar, vin på glas, öl mm)Med reservation för ev. valuta & prisförändringar!
(värde ca 3500:-)Vi reserverar oss för ev. valuta och prisförändringar!

 

Boka nu