Weekend i Tallinn 4 dgr

Följ med oss på en långweekend till den historiska Hansastaden Tallinn!
I Tallinn 
lägger fartyget till nästan mitt i centrum och vårt hotell ligger på promenadavstånd från både terminalen och Tallinns historiska stadskärna. Promenera och upptäck staden till fots eller boka en stadsrundtur som tar er runt i stadens centrum. Här finns många charmiga små gränder att upptäcka, historiska platser att besöka, trevliga restauranger och caféer att koppla av på och bra möjligheter till shopping!

Tallinn

 

Dag 1. Mot Stockholm
Ni reser bekvämt med buss från hemorten till Stockholm där ni på eftermiddagen kliver ombord på Tallinks fartyg, Victoria I som tar er vidare över Östersjön. Ombord kan ni koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 2. Tallinn 
Efter frukost anländer ni till Tallinns hamn och på promenadavstånd från terminalen ligger ert hotell Tallink Spa & Conference Hotel. Dagen är fri att tillbringa på egen hand. Promenera på egen hand och upptäck staden till fots, eller varför inte  boka en stadsrundtur och få se den historiska Hansastaden från bussfönstret? Strosa i de charmiga gränderna i gamla stan, besök något av stadens intressanta museum och njut av god mat på någon av Tallinns trevliga restauranger, här finns mycket att upptäcka!!
Missa inte heller ett besök på hotellets spaavdelning, Aqua Spa, här finns bastu, ångbad, en större pool, barnpool, jacuzzis, utomhuspool och poolbar. För den som vill unna six det lite extra lyx finns även möjlighet att boka in en behandling eller varför inte en avkopplande massage?

Dag 3. Tallinn – Stockholm 
I lugn och ro äter ni frukost på hotellet och har sedan dagen för er i Tallinn. På sen eftermiddag kliver ni ombord på Baltic Queen som ska ta er tillbaka till Stockholm igen. Kvällen tillbringar ni ombord och möjlighet finns att koppla av och njuta av god mat, dryck, shopping och underhållning innan ni sover gott i era hytter.

Dag 4. Hemresa från Stockholm
Njut av morgonen medan ni sakta glider genom Stockholms skärgård och när frukosten är uppäten når ni strax terminalen i Stockholm. Vid terminalen väntar åter bussen som ska ta er vidare hem till hemorten och på  kvällskvisten når ni åter hemorten igen, berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.

 

Datum 30/5

3/10

2995:-

2795:-

Ingår Bussresa, del i utsideshytt  samt frukost t/r. Del i dubbelrum på Tallink Spa o Conference hotel inkl. frukost.
Tillägg Inhägnad Parkering vid Torp
Stadsrundtur
Buffé utresa
Buffé hemresa
120:-
195:-
360:-
360:-
Påstigning Torp (Plantagen), Uddevalla (Bohusläns museum), Trollhättan, Vänersborg, Grästorp, Lidköping, Mariestad

 

Boka nu