Sommar i Polen, Gdansk 4 dgr

Polen erbjuder något för alla smaker- shopping, god mat & dryck, kultur, historia och dessutom är det väldigt prisvärt!
Resan börja bekvämt med  buss och fortsätter sedan med färja från Karlskrona – Gdynia. Under överfarten kan ni njuta av god mat och dryck och koppla av  i Stena Lines eget Pure Nordic Spa. Beställ en behandling, , testa äventyrsduschar eller bara relaxa innan en god natts sömn i era hytter. På morgonen når ni Gdynia och vistelsen i Polen startar med en rundtur där ni  får se några av höjdpunkterna i Gdynia, Sopot & Gdansk innan ni checkar in på vårt centrala hotell. Upptäck sedan historiska Gdansk på egen hand eller varför inte ta tåget tillbaka till Sopot för sol o bad på de kritvita stränderna?

 

Dag 1: Mot Karlskrona
Avresa från hemorten för resa söderut, under dagen stannar vi för lunch/fika på egen hand och når på tidig kväll Karlskrona. Vi checkar in på Stena Stena Spirit och får våra hytter. Tillsammans äter vi sedan en middagsbuffé ombord där öl/vin och vatten ingår. Njut sen av en kväll ombord, botanisera o shoppa i boardershopen ombord eller koppla av i Stena Lines eget Pure Nordic Spa. Beställ en behandling, bada i hotwells, testa äventyrsduschar eller bara relaxa innan en god natts sömn i din hytt, alla med sängarna på golvet.

Dag 2: Heldag i Polen – Gdynia, Sopot o Gdansk 
Frukost ombord innan vi når Gdynia på morgonen. Vi börjar vårt besök i Polen med en rundtur tillsammans med vår svensktalande guide och ser några av höjdpunkterna i hamnstaden Gdynia, kurorten Sopot med sin berömda träpir och den vackra Hansastaden Gdansk. Rundturen avslutas i Gdansk där vi checkar in på vårt centralt belägna hotell Novotel Gdansk Centrum.  Ni har sedan dagen för er att tillbringa på egen hand, strosa runt o njut av sommaren i vackra Gdansk, shoppa, äta god mat eller varför inte ta tåget tillbaka till Sopot för sol o bad på de kritvita stränderna?

Dag 3: Polen och hemresa
Efter en välsmakande frukost checkar vi ut från hotellet och lämnar bagaget på bussen. Dagen är fri att tillbringa på egen hand, strosa runt i den vackra Hansastaden Gdansk, shoppa och njut av god mat o dryck. På sen eftermiddag träffas vi åter för att kliva ombord på bussen som tar oss tillbaka till Gdynia och färjan mot Karlskrona som avgår på kvällen. Ombord har ni kvällen för er, njut av god mat o dryck (förboka gärna en buffé eller en 3-rätters middag), botanisera o shoppa i boardershopen ombord eller koppla av i Stena Lines eget Pure Nordic Spa. Boka en behandling, bada i hotwells, testa äventyrsduschar eller bara relaxa innan en god nattssömn i din hytt, alla med sängarna på golvet.

Dag 4: Mot hemorten
Frukost ombord innan vi på tidig morgon når Karlskrona kl 07:30. Avresa mot våra hemorter med stopp för fika & lunch på egen hand. På eftermiddagen når vi åter Uddevalla igen berikade med många minnen och upplevelser i bagaget.

 

Datum: 23/8 2995:-
Ingår:  Bussresa, del i tvåbäddshytt insides Comfort Class med sängarna på golvet samt frukost t/r. middagsbuffé inkl. öl/vin och vatten på utresan, del i dubbelrum inkl. frukost på hotell Novotel Gdansk Centrum, guidad rundtur med svensktalande guide.
Tillägg: 3-rätters middag
Buffé inkl. dryck (öl,vin,vtn)
Dagens rätt
Utsideshytt
Enkelhytt insides/ Enkelrum
Enkelhytt Utsides/Enkelrum
Parkering vid Torp Plantagen
349:-
209:-
99:-
200:-
750:-
1020:-
160:-
Avresa:  Torp Plantagen, Ljungskile station, Munkerös pendelparkering, Kungälv Eriksdal hlp D
Övrigt: Glöm ej pass!

 

spa-vision-spirit-stena-line
Pure Nordic Spa ombord

Boka nu