Kiel 4 dgr – Kielkryssning med en extra natt

Stanna kvar i Kiel över natten!
Handla 100 kg

Följ med oss till Kiel där vi på denna avgång stannar kvar en natt i Kiel på Hampton by Hilton, som ligger mitt i city.
Njut av vårvärmen i Kiel på dagen och känn pulsen i staden på kvällen Varför inte boka bord på någon trevlig restaurang eller njuta av något gott att drick på  någon av alla uteserveringar vid den ”falska” sjön. Givetvis åker vi även med bussen ut till Citti för shopping innan vi åker tillbaka med färjan till Sverige igen!

Dag 1: Trevlig kväll ombord
Vi lämnar hemorten på eftermiddagen och kör mot Göteborg och Stena Lines Tysklandsterminal. Framme i Göteborg checkar vi in och går ombord på Stena Lines färja som avgår från Göteborg kl. 18:45. Vi har direkt vid påstigning tillgång till våra hytter – (alla med dusch, toalett & tv.)
I restaurang  Taste kan ni äta buffé inkl. dryck, pris 375:-
I cafeterian ombord finns möjlighet att köpa enklare rätter eller varför inte testa på menyn i a la carte restaurangen Metropolitan.
Kvällen är fri att tillbringa på egen hand -Border shopen är öppen och nöjesvärdarna  underhåller in på småtimmarna i C-view bar.

Dag 2: Ankomst Kiel 
Frukost serveras ombord fram till ankomst i Kiel kl. 09.15. Efter ankomst åker vi den korta biten till vårt centralt belägna hotell Hampton by Hilton som ligger ca 5 minuters promenad från  gågatan Holstenstrasse i Kiel. Vi lämnar våra väskor och ger oss sedan ut på stan för, shopping, promenad eller besöker någon av alla de trevliga restauranger som ligger i Kiel. Passa på att besöka bryggeriet som ligger mitt i centrum!
Rummen är klara för incheckning från 15-tiden och däerefter är eftermiddagen & kvällen är fri att tillbringa på egen hand.

Dag 3: Kiel & Citti
Frukost på hotellet. Vi checkar ut från hotellet vid 11-tiden och har även idag gott om tid att utforska Kiel. Vid 14-tiden åker vi ut till Citti för de som vill handla. Här möter svensktalande shoppingguider upp oss vid bussen och finns till hands för att underlätta vid er shopping. På CITTI Park finns det över 80 butiker och restauranger/café att flanera och handla
Inne på själva Citti marknaden hittar ni ett stort utbud av mat och dryck. Här finns över 2000 viner från världens alla hörn, strukturerat i gångarna efter ursprungsland – shoppingguiderna hjälper er gärna att hitta det ni letar efter. Mitt i butiken finns även en bemannad vinprovning där det finns möjlighet att prova flera av vinerna ur butikens sortiment.
Citti har även ett gediget utbud av välkända och kvalitativa märken på whiskey, gin, rom, öl och mycket mer.

Efter ett par timmars shopping kör bussen åter tillbaka till färjeterminalen och vi checkar in på Stena Lines färja för att resa hem igen. Från kl.17:00 får vi checka in och har tillgång till våra hytter direkt vi går ombord. Kvällen fri för att njuta av god mat, kanske vara med på en Quiz eller bara koppla av.

 

 

 

 

Dag 4: Hemkomst
Vi äter frukost ombord innan vi går av färjan vid ankomst till Göteborg kl.09.15. Utanför terminalen väntar bussen som ska ta oss mot hemorten igen. Bussen avgår ca. kl. 09.30 från Göteborg.

Pris: 2.995:-
Avresa: 4/9, 27/11, 11/12

Ingår: Bussresa, del i tvåbäddshytt med våningssäng (B2) t/r, frukost ombord t/r samt del i dubbelrum på Hilton med frukost t/r  samt bussen med för shopping på CITTI!

Tillägg:
Buffé inkl. dryck (öl/vin/läsk): 375:- ( Julbord från november 495:-)
Kvällens rätt: 160:-

Parkering: 200:- per bil (200:- per släpkärra osv)
Namnändringskostnad: 200:- per namn
Utskick via brev/port: 25:- (E-post – gratis)

Hytt-tillägg:
B1 Enkelhytt insides 4/9 540+500 27/11 & 11/12  610:- + 500 för enkelrum
A1 Enkelhytt utsides 4/9 1040:- + 500 kr 27/11 & 11/12 1 110 + 500f ör enkelrum
B2G Liten hytt med båda sängarna på golvet 190:-
B2SG Större hytt med båda sängarna på golvet 330:-
B3 Trebäddshytt för tre personer 120:-
A2 Utsideshytt 250:-
A2G Utsides liten hytt med båda sängarna på golvet 390:-
A2SG Utsides större hytt med båda sängarna på golvet 500:-
A3 Utsides trebäddshytt för tre personer 250:-
FV Front View – Ring för pris
CV Captains View – Ring för pris
Penthouse class – Ring för pris

Påstigningsorter:
Torp Köpcentrum-Plantagen (Inhägnad parkering)
Ljungskile, Busstation
Munkeröd, Pendelparkering
Kungälv, Eriksdal
Göteborg, Tysklandsterminalen

Inhägnad parkering finns på Torp – vid Plantagen.
Parkeringen är alltid låst när vi inte har personal på plats och det är endast behörig personal som har tillgång till nyckel. Det är din bils försäkring som gäller om något mot all förmodan skulle ske på parkeringen. Parkeringen öppnar tidigast 30 minuter innan avgång.

Övrigt:
* Giltigt PASS eller internationellt id-Kort (utfärdat hos Polisen) krävs för att komma ombord på fartyget!
* Fartygen är nu kontantfria, endast kort gäller som betalmedel ombord.
* Tänk på att tullens regler för införsel är följande:
110 liter öl
10 liter starksprit
90 liter vin (varav max 60 liter mousserande)

Boka nu