Rundresa Florida & Bahamaskryssning, 14dgr

Västkust, Östkust, Orlando & Bahamas

En rundresa i Florida som vi avslutar med kryssning till Bahamas. Vi börjar med att bo i Clearwater Beach där vi kan njuta av fantastiska stränder, magiska solnedgångar & delfiner utanför hotellet. Vi åker sedan vidare mot Orlando, här hittar vi fantastisk shopping, restauranger från världens alla hörn och framför allt nöjesparker. Efter dessa fartfyllda dagar åker vi vidare mot Miami och South Beach. Här finns barer, restauranger, shopping, Art Deco-kvarteren & Miami Beach med sin kända strand på South Beach.
Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA samt på kryssningen!

Dag 1. 18/10 2020 Flyg Göteborg–Tampa
Flygresa till Tampa. Vi flyger från Landvetter och vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Hampton Inn & Suites ligger utmärkt med massor av restauranger & sevärdheter i närheten av hotellet. Hotellet har trevligt poolområde, ligger på stranden och har restaurang.

Dag 2-3: 19-20/10 Clearwater Beach
Här har vi två helt fria dagar där reseledaren tipsar om saker att hitta på.

Dag 4: 21/10
Efter frukost åker vi mot Orlando – känt som världens största nöjespark. Här kommer vi att checka in på vårt hotell Best Western International Drive som ligger med ett kanonläge i Orlando. Även här har hotellet ett poolområde man kan koppla av vid. Hotellet ligger i ett nöjesområde med flera olika restauranger, Orlando Eye (Icon), Madam Tussaud, äventyrsgolf och världens högsta slänggunga inom promenadavstånd från hotellet.

Dag 5-6: 22-23/10 Orlando
Här har vi två helt fria dagar där reseledaren tipsar om saker att hitta på. Sea World, Kennedy Space Center, Universal Studios & Disney är bara några av de parker ni kan besöka. Vill ni åka till Daytona Beach, St. Augustine – USA:s äldsta stad så hjälper vi till med det!

Dag 7: 24/10 Mot Miami
Efter frukost åker vi söderut mot Miami och Miami Beach. Även här bor vi mycket bra på Pestana Miami South Beach Hotel. Hotellet har ett trevligt poolområde, gångavstånd till stranden, restauranger och shoppingatan Lincoln Road.

Dag 8: 25/10 Miami Beach
Idag har vi en stadsrundtur med lokalguide för att få se lite mer av den berömda staden. Vi besöker Little Havanna och konstdistriktet Wynwood för att bara nämna ett par ställen. Eftermiddagen ledig.

Dag 9: 26/10 Kryssning väntar
Under förmiddagen åker vi mot kryssningshamnen. Vi checkar in på Navigator of the Seas – ett av Royal Caribbeans fina fartyg.
Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdena finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll!
Vi äter 3-5-rätters middag gemensamt i huvudrestaurangen varje kväll, för de som vill. Annars finns det många olika restauranger att äta i.

Dag 9-13: Kryssning enligt nedan:
26/10 Miami 16.30
27/10 Nassau, Bahamas 08.00-21.00
28/10 Perfect Day at Cococay 07.00-17.00
29/10 Avkopplande dag till havs
30/10 Miami 06.00

Dag 13: 30/10 Åter Florida efter kryssning / Sawgrass Mils
Vi kommer in tidigt till Miami och äter frukost innan vi kliver av. Vi åker med vår buss till Sawgrass Mills – ett av världens största shoppingoutlets. Vi tillbringar några timmar här innan vi åker mot flygplatsen. Vill du inte shoppa finns det gott om restauranger och caféer att koppla av på medans väskorna bekvämt är kvar i bussen.
Flyget hem mot Sverige går under eftermiddagen igen.

Dag 14: 31/10 Hemma i Sverige igen.
Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning hem.

Datum: 18/10 2020
Pris: 28.995:-

Ingår: Flyg t/r, 8 nätter på hotell med frukost, 4 nätters kryssning med helpension, dricks & avgifter, Stadsrundtur i Miami med lokalguide, transfer & transporter i Florida samt svensk reseledare med på plats.

Tillägg:
Utsideshytt 690:-
Utsideshytt med balkong 1350:-
Dryckespaket ombord 1880:-
Enkelhytt insides 10.770:-
Transfer Torp – Landvetter t/r 700:-
Esta/Visum (USD14 om ni söker själv) 400:-

Flygtider:
18/10 GOT-TPA 09.45-17.20 (Via Amsterdam)
30/10 MIA-GOT 17.40-17.10 (Via Paris)

Incheckat bagage & handbagage ingår samt måltider på Atlant-flygningarna.
Med reservation för eventuella valuta, pris & programförändringar.

Boka nu