Orlando med kryssning till Aruba & Bonarie feb 2024, 13dgr

En härlig resa där vi börjar med att bo i Orlando som har allt från nöjesparker till fantastisk shopping. Vi bor väldigt strategiskt beläget med närhet till det mesta i Orlando. Vi har ett trevligt poolområde på hotellet där vi kan tillbringa våra dagar eller shoppa i någon av de gigantiska outlets som finns här. Vill du gå på någon av de berömda nöjesparkerna som finns här hjälper vi dig naturligtvis med biljetter. Varför inte hyra en bil och åka till klassiska Daytona Beach över dagen? Efter dessa avkopplande eller fartfyllda dagar – du väljer själv – skall vi kryssa med Royal Caribbeans fina fartyg Voyager of the Seas. Vi kombinerar avkopplande dagar till havs med stopp på Labadee, Aruba & Bonaire.

Dag 1. Mot Orlando
Flygresa till Orlando. Vi flyger från Landvetter och vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Best Western International Drive. Hotellet ligger utmärkt med massor av restauranger & sevärdheter i närheten av hotellet.

Dag 2-3: Orlando
Frukost på hotellet och sedan är dagarna att fria att upptäcka Orlando! Kanske är det en av de otaliga parkerna som lockar. Vi hjälper till med transport och biljetter till Sea World, Disney-parkerna eller Universal Studios. Eller så väljer ni att slappa vid det trevliga poolområdet som finns vid hotellet. Här finns även stora Outlets om du vill shoppa riktigt billigt – vi hjälper er med transporten dit! Vill ni även ha en utflykt för att tex åka till Daytona Beach hjälper vi till med det!

Dag 4: Ombordstigning
Vi äter frukost och därefter mot kusten och kryssningsfartyget. Vid lunchtid checkar vi in på Voyager of the Seas. Ett mycket trevligt fartyg som har allt! Vi börjar med att äta lunch ombord och upptäcker sedan fartyget.

 

 

 

 

 

 

 

Dag 4-12: Kryssning enligt nedan:
1/3 Port Canaveral
2/3 Till havs
3/3 Labadee, Haiti
4/3 Till havs
5/3 Kralendijk, Bonaire
6/3 Oranjestad, Aruba
7/3 Till havs
8/3 Till havs
9/3 Port Canaveral

Dag 12: Åter Florida efter kryssning
Vi kommer in tidigt till Port Canaveral och äter frukost innan vi kliver av. Vi möts av vår buss som tar oss till flygplatsen och vår hemresa kan börja. Då flygtiderna ej är klara ännu är dagens program lite preliminärt. Om tid finnes kommer vi att försöka besöka Kennedy Space Center (entré tillkommer).

Dag 13: Hemma i Sverige igen.
Vi landar på Landvetter efter mellanlandning i Stockholm och med minnen av en fantastisk resa.

Datum: 27/2 2024

Pris: 25.995:-

Ingår: Flyg t/r, 3 nätter på hotell med enklare frukost, 8 nätters kryssning med helpension,
dricks & avgifter, transfer & transporter i Florida samt svensk Reseledare är med under hela resan.

Tillägg:
Utsideshytt 1.350:-
Utsideshytt med balkong 2.590:-
Enkelhytt insides Ring!
Transfer Torp – Landvetter t/r (Vid minimum 14 bokade) 750:-
Dryckespaket Deluxe under kryssningen fr. 765:-/natt + 100 kr i serviceavgift – 6220 kr per person
Dryckespaket Refreshment (alkoholfritt) fr. 305:-/natt + 100 kr i serviceavgift  – 2540 kr per person 
Dryckespaket måste bokas samtidigt som man bekräftar sin bokning, kan ej läggas på i efterhand – gäller fram tom 28/2 – ev förlängning765*

Flygtider: Ej klara ännu – Incheckat bagage & handbagage ingår samt måltider på Atlant-flygningarna

Vi reserverar oss för eventuella valuta- och programförändringar

Boka nu